Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit tegyek? 24 vagyok és van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 24 vagyok és van egy 15 éves barátom aki meleg. Nagyon félek hogy bele fogok szeretni és nagyon fájdalmas lesz a vége mivel nem akarok kiskoruval járni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
az a baj hogy nem is a külseje - bár nagyon édes és elég jó pasi lesz késöbb - hanem maga a szélyisége és az amennyire egy hullám hosszon vagyunk. ő még lehet benne is lenne viszont én nem akarok pedofil lenni se nem akarom hogy mások bátnsanak emiatt.
2015. nov. 30. 20:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ne panaszkodj, 24 évesen ott van neked egy 15 éves srác!, te egy igazi mázlista vagy...

Én a helyedben baromira örülnék ennek, és nem agyalnék hülyeségeken!

Én nagyon örülnék egy mindenre nyitott 15 évesnek...

2015. dec. 1. 22:01
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha szerelemről van szó, ne a számok legyenek a mérvadóak!

A 14-et meg betöltötte, szóval törvényileg bármi lehet köztetek.

2015. dec. 2. 16:33
 13/17 anonim ***** válasza:
25%

15 éves szexuálisan még éretlen, ha igazán szereted, hagyd szabadon... - Ha Ő az igazi, majd egymásra találtok 8-10 év múlva, de ebben a korban, ekkora korkülönbséggel egy kapcsolat még lelkileg káros neki...

SZERETED? - Tedd meg érte azt a felnőtt döntést, hogy hagyod felnőni, mielőtt összejöttök!!!

2015. dec. 2. 18:58
 14/17 anonim ***** válasza:
64%
@13: Ugyanezt mondtam a 6. válaszolóként, de a PC jegyében le lettem hurrogva. Azért jár ide olyan ember is, aki tud még gondolkodni?
2015. dec. 2. 22:23
 15/17 anonim ***** válasza:
71%
Én azért szoktam aggódni hogy 14 éves haverom megtetszik majd, pedig 16 vagyok. úgy látszik vannak nálam rosszabbak is lol.
2015. dec. 3. 22:11
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Voltam hasonló helyzetben 15 évesen. Ha szeretitek egymást jöjjetek össze. Egyszer élünk, és ki kell élvezni a dolgokat. Legalább olyannal lesz akit szeret, és te nem olyannak tűnsz a leírtak alapján, aki bántaná őt. Sok fiatal szereti az idősebbeket, úgyhogy nincs vesztenivalód. Inkább veled legyen, mint olyannal aki csak kihasználja.
2016. márc. 21. 15:27
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Na, mi lett a vége?
2018. márc. 4. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!