Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegradart lehet valahogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegradart lehet valahogy fejleszteni?

Figyelt kérdés

mert nekem nincs.Volt már hogy megismertem egy srácot,nézett állandóan,nem szólt be,ha megsimogattam,mégis mikor rákérdeztem azt mondta hogy hetero.Egy másik meg egy buliban egész este hozzányomta a lábát az enyémhez. utána hazament a nőjéhez.Szóval sokszor hiszem azt hogy meleg valaki,sőt megvagyok róla győződve és mégsem.

hogy lehet ezt fejleszteni?

2015. nov. 30. 20:40
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ráérzel vagy nem. Én valamiért mindig kiszúrom ki az, de nem tudom mi is az ami miatt felismerem őket. Valahogy a kisugárzásból lerí a szememben. Az idő talán meg tudja "tanítani" vagy ilyesmi...én nem tudnám.
2015. nov. 30. 21:20
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként lehet azokban a fiúkban is volt "valami", nem biztos hogy csak te képzelted be. Sok-főleg biszex-fiú nem vallja be egykönnyen a dolgot... Így nem tudhatom
2015. nov. 30. 21:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem érdemes a melegradarral foglalkozni, hiszen a legtöbb meleg igyekszik úgy öltözködni, viselkedni, hogy ne látszódjon rajta, hogy meleg. Persze vannak, akiken ez látszik, pl ha az illető színesebben öltözködik. De jel lehet még az is, ha nőiesen "riszálja" magát, miközben sétál, vagy ha szépségápolási cuccokat használ (főleg alapozót, korrektort), szedi a szemöldökét, stb. Viszont ezek nem egyértelmű bizonyítékai annak, hogy valaki meleg, hiszen bárkinek lehet egyedi stílusa, ebből kifolyólag vannak színesen öltözködő heterók is, az arcápolás lehet a metroszexualitás jele is (azaz nagy gondot fordít a kinézetére). A nőies mozgás az, ami szerintem nem fordul elő heteró férfiaknál.
2015. nov. 30. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!