Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Sikerült már valakinek csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült már valakinek csak szavakkal meggyőznie egy homofóbot? Lehetséges egyáltalán?

Figyelt kérdés
Ha igen, hogy csinálta, mit mondott? Vagy csak tapasztalat útján tudnak felvilágosodni?
2015. nov. 30. 20:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
50%
Ennyit a nagy "szeretetről" az egész képmutatás most meg is mutattad, gratulálok na ezért lesztek ti eltörlődve.
2015. dec. 1. 19:29
 22/26 anonim ***** válasza:
6%
A föld előbb-utóbb kiveti magából az ocsút.
2015. dec. 1. 19:30
 23/26 anonim ***** válasza:
84%
Jól van nem érdekelsz, agymosott.
2015. dec. 1. 19:31
 24/26 anonim ***** válasza:
75%
ocsú a kereszténység :)
2015. dec. 1. 19:33
 25/26 anonim ***** válasza:
84%
Ezt hogy vontad le? Te tényleg ostoba vagy.
2015. dec. 1. 19:34
 26/26 anonim ***** válasza:

Nem vagyok homofób, de olyat el tudok képzelni, hogy valaki pl. a gyereke hatására megváltozzon. Pl. a tesóm homofób, most született kisfia, akit nagyon szeret. ha a fiú később meleg lenne, tuti, hogy megváltozna a véleményük. De olyat is hallottam már, hogy amikor Freddie Mercury meghalt, pár rajongója, akiknek akkor esett le a tantusz, megváltoztak.

De aki tényleg homofób, az valószínűleg az marad, nem tudom.

2015. dec. 2. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!