Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikerült már valakinek csak szavakkal meggyőznie egy homofóbot? Lehetséges egyáltalán?
Én elkerülöm őket...
Fölösleges győzködni.
Ha valamelyik kérdez (normálisan) válaszolok, de ennyi.
Szerintem az emberek nagy többségénél van egy ilyen "csak azért se" funkció (főleg, amikor gyűlölet van a képben), így bármit mondasz, nem fogja őket meghatni.
én régen vallásos voltam és itthon erősen jobboldali gondolkodásmódot hallottam kamaszkoromban, kvázi homofób voltam, ha lehet ilyet mondani egy saját értékrenddel még nem rendelkező félig gyerekre.
Azóta elhagytam a vallást, és mióta utánaolvastam, hallgattam, infokat szereztem a homoszexualitásról, inkább azon vagyok hogy minden eszközzel tmáogassam őket :)
én abban látom a változást, hogy az ember keressen bizonyítékokat. pl. ne hangoztassa, hogy az örökbefogadott gyerek sérült lesz, mert vannak pszichológiai kutatások, amik egyértelműen cáfolják ezt. VAgy ne mondogassa senki csak úgy a világba bele, hogy aki nem kell a nőknek az meleg lesz, mert már csomó kutatás van, ami egyértelműen állítja, hogy különböző biológiai struktúrák nagy mértékben befolyásolják a szexuális orientációnkat. Szóval: azt kellene megértetni az emberekkel, hogy nem a véleményük számít, hanem a tények :)
2es vagyok
Oké, valószìnűleg kicsit félreèrthetően fogalmaztam de azért ehhez szándék kell hogy így értelmezd :-)
Nem, nem azért hagytam el a vallást hogy a far****kat tàmogassam.
Régebben vallásos voltam és akkor èrtelemszerűen elítéltem őket. Aztán megváltozott a gondolkozások sok minden miatt, ami nem tetszett sem a Bibliában sem az egész kereszténységben. Többek között tele van olyan dolgokkal amik szerintem éppen hogy nem erkölcsösek. De ez egy hosszú téma, a lényeg hogy konzervatív keresztényből liberálisabb szemléletet vettem fel amikor a világot nem a Biblia alapján kezdtem nèzni hanem inkább tudományos bizonyìtékokban kerestem a válaszokat a kèrsèseimre. Többek között ezzel pàrhuzamosan kezdett el èrdekelni a homoszexualitáa tèmaköre is ès nagon sokat olvastam ezzel kapcsolatban, beszèltem melegekkel stb. Így jutottam el a mostani àllàspontomra és jelenleg nagyon fontosnak tartom hogy tàmogassuk őket mert sajnos nehéz helyzetben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!