Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek hülye ötlet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülye ötlet?

Figyelt kérdés

25F

Kíváncsi lennék milyen lehet egy férfival, de azért olyan bátor nem lennék, hogy rögtön nekivetkőzni ...

Inkább olyasmire gondoltam, hogy kiskifli nagykifliben együtt aludni és ha lesz valami akkor lesz ha nem hát aludtam egy jót! :)

Illetve találok e egy olyan embert aki erre vevő lenne?

Mit gondoltok? :)

2015. nov. 23. 22:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Hogy érted hogy kiskifli a nagykifliben? Úgy, hogy egymás "ölében" fekve?
2015. nov. 23. 22:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Ennyire unatkozol? Nincsen családod? Esetleg barátaid?
2015. nov. 23. 22:13
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem unatkozom. :(

Kiskifli nagykifli az amikor az oldalunkon fekszünk csak az egyik a másiknak háttal.

2015. nov. 23. 22:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szóval farokkal a hátsódban szundítanál.
2015. nov. 23. 22:54
 5/9 anonim ***** válasza:
tűzzel játszol öccsém, ha ösdzejössz egyszer, akkor állandó lesz, csak szólok!
2015. nov. 24. 00:16
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is csak ilyeneket próbálnek ki , kivancsisagbol 16f
2015. nov. 24. 20:06
 7/9 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy ha összejön állandó lesz? :D És ha kiderül, hogy bi vagyok akkor félnem kéne? :D

Na mindegy.

Köszi a válaszokat.

2015. nov. 24. 21:37
 8/9 anonim ***** válasza:
És melyik szerep érdekelne? Paramétereid? Képed van?
2015. nov. 25. 07:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Akár nővel, akár fiúval fekszel le, annak az ideje előbb vagy utóbb, de eljön. Ha pedig srácokról ábrándozol, akkor a szexet csak velük tudod elképzelni. Ha masztizni tudsz fiúkkal a fejedben, vagy meleg képekre, akkor caphatod a szelet olyan srácnak, aki tényleg tetszik és biztos vagy benne, jól esne vele együtt lenni. Ha a szex az első alkalommal nem is jön össze elkeseredni ne keseredj el, csak foglalkozz a dologgal és túl sokáig ne húzd a masztit, hanem legyen bátorságod a másikat megérinteni. Kész... :-)) 27F
2015. nov. 29. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!