Hülye ötlet lenne?

Figyelt kérdés

Megvalósítható?

Arra gondoltam egy egy quadcopter használnék a tanya megfigyelésére ami interneten keresztűl vezérelhető.

Egy autó akkumulátorra rá kötném egy dc-dc konverterrel és ammedig le nem merükl addig repked de nem fogok vele repkedni folyton. A quadcopterből húznék ki 2 eres 0,2-5 kábelt és azon kapná a tápot.Vagy hogy elbírja egy frekin lévő quadcoptereket 2 db teszek ki. Vezérlést telefonnal tudnám csinálni amin teamwiever van.

2015. nov. 8. 22:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Éppen a napokban olvastam, hogy vannak már ilyen megoldások kulcsra készen, pont az általad leírt, terület megfigyelés célra.

Bár harcászati vonatkozásban láttam talán, nem is emlékszem, hogy hol, emiatt nem tudom, hogy mezei ember vehet-e ilyen rendszert.

Egyébként ha jól értem olyanra gondolsz, hogy elmész nyaralni pl. és távoli vezérléssel röpülsz egyet a ház körül?

2015. nov. 8. 22:51
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

erre gondoltam

2015. nov. 8. 22:53
 3/4 Szirty ***** válasza:
Hélium ballon rullz! :)
2015. nov. 9. 19:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Elektronikailag igy megvalósítható?
2015. nov. 9. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!