Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsókoltam egy fiút. Emiatt meleg vagyok? 20f
az öcsém egyik barátja a fiú aki 17 éves és meleg. sokat dumáltunk és nagyon kíváncsi voltam a meleg dolgokra. neki is csak 2 pasija volt életében de tényleg kíváncsi voltam mindig az egészre. ő kérdezte meg van e kedvem egy kicsit szórakozni,és belementem.
jó érzés volt. viszont le akarom írni hogy ő egy feminim fiú. az arcán pl szőr sincs.... és nem nem azért mert borotválja. azt is elmondta hogy ő a passzív fél. az öcsém nem tudja és nem is fogja ennek nem lesz folytatása szerintem. de emiatt meleg vagyok? Van barátnőm 3 éves kapcsolat.
Elarulom!
A csajoknal ez nem veri ki a biztit hogy novellakkal alatamasztva hordjak le a kerdezot mint a fiuknal,o siman ugy fogja fol hogy attol meg nem homar mert lekapott egy csajt!
Miert nen lehet ezt fiuk eseteben is egyszeruen lereagalni,hogy figyu akkor eppen ilyened volt kivancsi voltal ennyi...
Remelem erteheto voltam!
A te verziodhoz valoban nem!
Csak amin en lovaglok.
*.* Hagyd a lányokat, jöjj össze az öcséd haverjával *<*
Cuki *.*
A szexualitás nem annyira fekete vagy fehér, két vagy hárompólusú, mint ahogy sokan gondolják. Inkább egy skálaként kell elképzelni két véglettel, és közötte átmenettel.
Ha nem lenne barátnőd, akkor nem lenne semmi probléma a kísérletezgetéssel, viszont így gyakorlatilag megcsaltad. Mielőtt jobban belemész a fiúval, szakíts a barátnőddel, mert így fair.
Na megjott a skalazos baratunk! :)
Szerintem meg semmi gond azzal,hogy van bnoje mert csajok is jatszadoznak egymassal ugy hogy ott a pasijuk aki ha be van avatva sok esetben meg dijazza is a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!