Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsókoltam egy fiút. Emiatt meleg vagyok? 20f
az öcsém egyik barátja a fiú aki 17 éves és meleg. sokat dumáltunk és nagyon kíváncsi voltam a meleg dolgokra. neki is csak 2 pasija volt életében de tényleg kíváncsi voltam mindig az egészre. ő kérdezte meg van e kedvem egy kicsit szórakozni,és belementem.
jó érzés volt. viszont le akarom írni hogy ő egy feminim fiú. az arcán pl szőr sincs.... és nem nem azért mert borotválja. azt is elmondta hogy ő a passzív fél. az öcsém nem tudja és nem is fogja ennek nem lesz folytatása szerintem. de emiatt meleg vagyok? Van barátnőm 3 éves kapcsolat.
Ha megteszed mégegyszer valószínüleg már nem lesz olyan rossz, ezt a saját példámból következtetem, amikor elösször lecumiztam egy fiút akkor kb 1 hétig bűntudatom meg minden bajom volt viszont 1-2 hónap után már úgy gondoltam vissza az égészre hogy: "te jóóó Isten..... Mikor találkozok már veleee??!!?!??!" És azóta is minden alakalom után ezt érzem azzal a kivétellel hogy már nem érzem azt hogy: "basszus most csesztem el mindent..."
Tehát válaszul: A barátnődet ne dobd, ha nehadj Isten valami történne a kapcsolatotokkal akkor valahogy hozd ezt tudomására az öcsid barátjának ha viszont nem szakítotok a barátnőddel (és boldogan éltek míg meg nem haltok ésatöbbi, ésatöbbi) akkor ha még kívánnád ettől az új baráttól a csókot, hozd fel Te a témát!
Miert lennek meleg?
Csupan hajt a kivancsisag mert fiatal vagy ki kell mindent probalni akkor leszunk elmenyekben gazdagabbak!
Akik elitelnek ezert azok velemenyere kivancsi lennek mas szituban pl. Ha egy pitcsa kerdezne ugyan ezt..
Biszexnek lenni a legjobb dolog!!!!! Nem tudom mi a bajod ebben, csak szerencsés vagy! Persze a barátnős dolog az nem szép!
17 m
16-os versenyzot ajanlanam az ajvekoloknak ,foleg az elso mondatat!
Vele mi a gond?
Utolso!
16 versenyzot olvastad mar?
O leirja a frankot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!