Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megcsókoltam egy fiút. Emiatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsókoltam egy fiút. Emiatt meleg vagyok? 20f

Figyelt kérdés

az öcsém egyik barátja a fiú aki 17 éves és meleg. sokat dumáltunk és nagyon kíváncsi voltam a meleg dolgokra. neki is csak 2 pasija volt életében de tényleg kíváncsi voltam mindig az egészre. ő kérdezte meg van e kedvem egy kicsit szórakozni,és belementem.

jó érzés volt. viszont le akarom írni hogy ő egy feminim fiú. az arcán pl szőr sincs.... és nem nem azért mert borotválja. azt is elmondta hogy ő a passzív fél. az öcsém nem tudja és nem is fogja ennek nem lesz folytatása szerintem. de emiatt meleg vagyok? Van barátnőm 3 éves kapcsolat.

2015. nov. 17. 23:35
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
2%
Az öcséd helyett is szégyenlem magam...
2015. nov. 18. 06:10
 12/31 anonim ***** válasza:
71%

Ha megteszed mégegyszer valószínüleg már nem lesz olyan rossz, ezt a saját példámból következtetem, amikor elösször lecumiztam egy fiút akkor kb 1 hétig bűntudatom meg minden bajom volt viszont 1-2 hónap után már úgy gondoltam vissza az égészre hogy: "te jóóó Isten..... Mikor találkozok már veleee??!!?!??!" És azóta is minden alakalom után ezt érzem azzal a kivétellel hogy már nem érzem azt hogy: "basszus most csesztem el mindent..."

Tehát válaszul: A barátnődet ne dobd, ha nehadj Isten valami történne a kapcsolatotokkal akkor valahogy hozd ezt tudomására az öcsid barátjának ha viszont nem szakítotok a barátnőddel (és boldogan éltek míg meg nem haltok ésatöbbi, ésatöbbi) akkor ha még kívánnád ettől az új baráttól a csókot, hozd fel Te a témát!

2015. nov. 18. 07:34
 13/31 anonim ***** válasza:
3%
12-es gusztustalan vagy, kezeltesd magad te is..
2015. nov. 18. 08:31
 14/31 kovpet ***** válasza:
78%
Valami azt súgja, hogy nem sokára cumi is lesz azzal az aranyos kis 17 évessel. Majd írd ki azt is :)
2015. nov. 18. 09:01
 15/31 anonim ***** válasza:
73%

Miert lennek meleg?

Csupan hajt a kivancsisag mert fiatal vagy ki kell mindent probalni akkor leszunk elmenyekben gazdagabbak!

Akik elitelnek ezert azok velemenyere kivancsi lennek mas szituban pl. Ha egy pitcsa kerdezne ugyan ezt..

2015. nov. 18. 09:58
 16/31 anonim ***** válasza:
79%
Attól, hogy valaki megcsókol egy azonos neműt, még nem jelenti azt automatikusan, hogy meleg. Én is csókoltam már meg más lányt. A különbség az, hogy én abszolút nem élveztem és nem gondolok rá, hogy jó lenne mégegyszer. Bűntudatom sincs miatta. A leírásod alapján nem vagy hetero, és el kellene gondolkodnod az irányultságodon. Nézőpontom szerint a gáz a szoriban az, hogy azért van bűntudatod, mert egy FIÚt csókoltál meg és nem azért, mert a barátnőd háta mögött smároltál mással.
2015. nov. 18. 10:24
 17/31 anonim ***** válasza:
91%

Biszexnek lenni a legjobb dolog!!!!! Nem tudom mi a bajod ebben, csak szerencsés vagy! Persze a barátnős dolog az nem szép!

17 m

2015. nov. 18. 12:09
 18/31 anonim ***** válasza:
54%

16-os versenyzot ajanlanam az ajvekoloknak ,foleg az elso mondatat!

Vele mi a gond?

2015. nov. 18. 12:47
 19/31 anonim ***** válasza:
91%
ha lányok is vonzanak, akkor biszex..komolyan 20 évesen ezt önmagad nem tudod eldönteni? nyilván tisztában vagy fogalmakkal meg a saját érzéseiddel. eleve nem értem mire jó ezt a kényszeres kategorizálás, hogy én most meleg vagyok vagy hetero vagy biszex... a szexuális orientációt régesrégóta egy skálára vetítik és nem eszerint a három féle lehetőség szerint kell beosztani magad.
2015. nov. 18. 13:48
 20/31 anonim ***** válasza:
56%

Utolso!

16 versenyzot olvastad mar?

O leirja a frankot!

2015. nov. 18. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!