Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Lehet hülyén hangzik a kérdés, de szerintetek?
Vicces sztori, én egyszer WoW-ban ismerkedtem meg egy meleg sráccal, és utána hónapokig beszélgettünk :D Szóval igen, vannak olyan melegek akik MMORPG-znek, miért is ne lennének?
Gondolom kérdező te is meleg vagy és MMO-zol, és szívesen játszanál egy meleggel ergo te is egy ilyen ember vagy, szóval a kérdést eleve megválaszoltad ^^
Amúgy, ha mondasz egy jó MMO-t én bármikor szívesen játszom, de ahhoz nagyon jónak kell lennie :D Magas a mérce ;)
Igen vannak én is az vagyok és mmo-ztam, Wow volt a kedvencem.
De ha időm engedi a suli mellett és valami jó játék cím felbukkan akkor jövök szívesen.
Star Trek online jelenleg, régen WOW
mostanában World of Warship
Ja meg BGO ztam sokat.
Én is játszok már úgy 7 éve kisebb nagyobb megszakításokkal. Az elmúlt 2 évben Guild Wars 2-vel. Egyébként a játékban már találkoztam LGBT guilddel is.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!