Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmesebb srácok, idővel megtanulható kezelni az ilyesmi?
Én sem igazán tudom kezelni ezt, eléggé rosszul esik ha valaki csak úgy eltűnik, dehát nem lehet mit tenni :/ Ha az kezelésnek számít, már előre számítok minden eshetőségre. Mondjuk én alkalmit nem igazán keresek.
20/F
Velem egy éve történt, hogy másfél hónapig rendszeresen beszéltem egy nálam 3-4 évvel idősebb sráccal, aztán egy találkozó is összejött, együtt töltöttünk egy egész napot, és jól éreztük magunkat. Aztán este megkérdezte, hogy feljöhet-e hozzám. Eléggé zavarba jöttem, mert a kémia a részemről is megvolt, de én még nem feküdtem le egy sráccal se (szexnek nem minősülő dolgokban is csak 1-2-szer volt még részem), mert eleve nem preferálom az alkalmi dolgokat, és hát még ha tetszik is valaki, biztosan nem hívom fel magamhoz az első találkozás után (mielőtt félreértené valaki: nem beszélgetni meg nem aludni akart...). Végül is nagy nehezen megmondtam neki, hogy ne haragudjon, de nem szeretném, ha most feljönne. Nem erre a válaszra számított, úgyhogy hirtelen kitalált magának valami programot és lelépett. Akkor láttam utoljára. Én eléggé lelkiismereti kérdést csináltam a dologból, mert nagyon tetszett, ugyanakkor nem akartam még vele szexet. Aztán később írtam neki, és mint kiderült, ő alapból nem is akart volna párkapcsolatot, csak szimplán egy éjszakára akart volna feljönni, hogy kiélhesse magát. Na, gondoltam, mégis jó döntés volt nem felhívni magamhoz. Az meg tényleg felháborító volt, hogy végig tudta rólam, hogy nem keresek alkalmi kapcsolatot semmilyen formában, és ő is mindig azt mondta, hogy párkapcsolatot keres, az alkalmitól viszolyog. Ennyit az őszinteségről. Pedig nagyon értelmes, normális srác(nak tűnt...).
Szóval nekem is az a bajom, hogy könnyen elkezdek kötődni valakihez, akár már egy találkozás után is, pedig nagyon nem így kellene csinálni. De nem tehetek róla, ilyen vagyok. Ahogy az előző is írta, én se gondolom, hogy drasztikusan megváltoznának valaha is, akik alapból ilyen beállítottságúak. Persze ha már több ilyen lekopást éltél meg, akkor nyilván nem olyan érzékenyen fog érinteni, mint a legelső. De azért soha nem lesz ez kellemes érzés szerintem.
Minden jót neked!
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!