Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Érzelmesebb srácok, idővel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzelmesebb srácok, idővel megtanulható kezelni az ilyesmi?

Figyelt kérdés
Szóval ha megkedvelek egy srácot egy talin(még akkor is ha csak alkalmit keresek akkor is mindig mondom h rendszeres partnert) akkor nagyon rosszul tud esni ha eltűnik, lekopik, stb. Főleg ha előtte jól el tudtunk beszélgetni, dumálni. Szóval ha idősebb lesz az ember ezt könnyebben veszi majd?

2015. okt. 31. 09:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Huszonéves vagyok és a mai napig hasonlóan vagyok. Sőt most éppen egy hasonló helyzetben vagyok. A legrosszabb ilyenkor, hogy nem tudod az okát.
2015. okt. 31. 09:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Attól még, mert egy találkozón a srác szimpatikus, kedvelhető, nem kell mindjárt világraszóló szerelmet vizionálni. Szép is lenne, ha mindenki párkapcsolat-kompatibilis is lenne egyben, akivel haverkodni lehet.
2015. okt. 31. 11:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ha magányos vagy és szeretethiányos ugyanolyan nehezen fogod venni mindig. legalábbis nekem főleg az olyan időszakaimban esett nagyon nagyon rosszul. aztán van olyan, hogy alig veszem fel. próbálj meg nem nagyon elmélyülni ezekben az érzésekben, hanem csak lazábban ismerkedni. fontos h megtanulj egyedül is boldog lenni, jól érezni magad. és olyankor kevésbé fáj
2015. okt. 31. 12:23
 4/7 anonim ***** válasza:

Én sem igazán tudom kezelni ezt, eléggé rosszul esik ha valaki csak úgy eltűnik, dehát nem lehet mit tenni :/ Ha az kezelésnek számít, már előre számítok minden eshetőségre. Mondjuk én alkalmit nem igazán keresek.

20/F

2015. okt. 31. 21:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Velem már számtalanszor előfordult. Volt egy srác, akivel hónapokig beszélgettünk, összemelegedtünk, még találkoztunk is, aztán most már több, mint egy hónapja nem ír, és nem értem az okát. Próbálom kezelni ezt a dolgot, hogy ne érintsen annyira érzékenyen, csak nálam az a baj, hogy nagyon érzékeny, és érzelmes srác vagyok, valamint hamar kialakul részemről a kötődés a másik ember iránt. Szóval nem vagy egyedül ezzel, a problémával, kedves kérdező. Én még fiatal vagyok, így arról nem tudok nyilatkozni, hogy ez fog-e változni a későbbiekben. Szerintem, aki eleve olyan alkat, típus, mint én, annál nem igazán lesz változás. 20/f
2015. nov. 1. 13:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Velem egy éve történt, hogy másfél hónapig rendszeresen beszéltem egy nálam 3-4 évvel idősebb sráccal, aztán egy találkozó is összejött, együtt töltöttünk egy egész napot, és jól éreztük magunkat. Aztán este megkérdezte, hogy feljöhet-e hozzám. Eléggé zavarba jöttem, mert a kémia a részemről is megvolt, de én még nem feküdtem le egy sráccal se (szexnek nem minősülő dolgokban is csak 1-2-szer volt még részem), mert eleve nem preferálom az alkalmi dolgokat, és hát még ha tetszik is valaki, biztosan nem hívom fel magamhoz az első találkozás után (mielőtt félreértené valaki: nem beszélgetni meg nem aludni akart...). Végül is nagy nehezen megmondtam neki, hogy ne haragudjon, de nem szeretném, ha most feljönne. Nem erre a válaszra számított, úgyhogy hirtelen kitalált magának valami programot és lelépett. Akkor láttam utoljára. Én eléggé lelkiismereti kérdést csináltam a dologból, mert nagyon tetszett, ugyanakkor nem akartam még vele szexet. Aztán később írtam neki, és mint kiderült, ő alapból nem is akart volna párkapcsolatot, csak szimplán egy éjszakára akart volna feljönni, hogy kiélhesse magát. Na, gondoltam, mégis jó döntés volt nem felhívni magamhoz. Az meg tényleg felháborító volt, hogy végig tudta rólam, hogy nem keresek alkalmi kapcsolatot semmilyen formában, és ő is mindig azt mondta, hogy párkapcsolatot keres, az alkalmitól viszolyog. Ennyit az őszinteségről. Pedig nagyon értelmes, normális srác(nak tűnt...).

Szóval nekem is az a bajom, hogy könnyen elkezdek kötődni valakihez, akár már egy találkozás után is, pedig nagyon nem így kellene csinálni. De nem tehetek róla, ilyen vagyok. Ahogy az előző is írta, én se gondolom, hogy drasztikusan megváltoznának valaha is, akik alapból ilyen beállítottságúak. Persze ha már több ilyen lekopást éltél meg, akkor nyilván nem olyan érzékenyen fog érinteni, mint a legelső. De azért soha nem lesz ez kellemes érzés szerintem.

Minden jót neked!

23/F

2015. nov. 2. 07:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Érzelmes vagyok, pont ezért nem érdekel az alkalmizás, soha nem is fog. Szerintem ha ez megvisel akkor ne csináld, és keress tartós kapcsolatot. Ott nem csak egy szükségletedről lesz szó.
2015. nov. 8. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!