Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez már SM? Fiatalon ez normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már SM? Fiatalon ez normális?

Figyelt kérdés
Szóval néha elképzelem, hogy bár a lányokat szeretem, de egy fiú szolgája vagyok. Aki elég keményen bánik velem. Tehát pl orálszexre vesz rá, meg ilyenek. Ha erre gondolok valamiért izgat is. Pedig barátnőm van.
2015. okt. 27. 08:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez már SM:) Én domináns szeretek lenni, de sajna fiatal srácok közt kb senkit nem vonz, vagy csak nekem nincs szerencsém:(
2015. okt. 27. 08:20
 2/10 kovpet ***** válasza:
Hány éves vagy? :)
2015. okt. 27. 09:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Egy fiatal srácnak én is lennék...
2015. okt. 27. 09:43
 4/10 kovpet ***** válasza:
Fiatal srácok ide is jöhetnek :)
2015. okt. 27. 09:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

hát az, hogy orál szexet akarsz még nem SM. mire gondolsz a kemény alatt?

én imádom ha elfenekelnek, annyira hogy kicsit fájjon is:D

22/F

2015. okt. 27. 10:50
 6/10 kovpet ***** válasza:
Gondolom, azt is szeretné, ha cumiztatás közben hátra lenne kötve a keze és térdelnie kellene :)
2015. okt. 27. 11:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
és az sm? mert én azt nem tartottam eddig annak, de akkor ezek szerint én is szeretem:D
2015. okt. 27. 14:25
 8/10 anonim ***** válasza:
fiatal fiúk nekem is írhatnak :)
2015. okt. 28. 02:46
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel én is így vagyok, noha én a fiúkat szeretem... De nekem nem lenne ennyi elég, én egy ilyentől azért többet várnék, szeretnék egyszer én is egy helyes fiú szolgája lenni, megtenni neki mindent, megengedni neki hogy bármit csináljon velem... :) mondjuk én még tényleg elég fiatal vagyok ehhez, egy jó pár évet még biztosan várok :)
2015. okt. 28. 21:34
 10/10 anonim ***** válasza:
Én 22 éves srác vok de 18 körülinek szoktak nézni és vékony helyes. Én domináns szoktam lenni, azaz csicskáztatni a másikat. Mondjuk kinézetem nem ezt tükrözi, mert amolyan cukifiús stílusom van. Volt már olyan aki a talpaimat nyalta meg szolgált és bejön ez a dolog nekem.
2015. nov. 7. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!