Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális, hogy ilyen fiatalon...

Normális, hogy ilyen fiatalon kisbabát szeretnék, vagy csak hormonbomba vagyok?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok. a párom 32, 3 éve vagyunk együtt. Együtt is élünk már 2 éve. Mostanában nagyon rámjött, hogy babát akarok. A környezetemben sok barátnőm szült most (szám szerint 4en :D) lehet csak ezért jött rám ez az érzés? Butaság lenne belevágni a baba dologba ilyen fiatalon?
2014. máj. 17. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Dehogyis. 22 éves vagy, tökéletes biológiai felkészültségben, két éve együtt éltek, ismeritek egymást, én a helyedben nem várnék semmire :) Kivéve egy esküvőre, mert én csak házasságban szülnék :)

Sok sikert!

2014. máj. 17. 21:25
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia! Én 21 évesen szültem a babámat,most múltam 23.

Szerintem ha konolyan gondolod,hogy babát akarsz,akkor nem látom akadályát!! :)

Ha jól kijöttök a pároddal és van biztos anyagi háttered,akkor ne dilemmázz ezen!

Csak tényleg gondolkodj el azon,hogy szilárdnak érzed-e a kapcsolatotokat egy gyerekhez!

2014. máj. 17. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:
57%

Számtalan dologtól függ hogy felelőtlenség vagy sem és az életkor nem annyira számít.

Van biztos munkahelyetek, neked járna a gyed. Én személy szerint férjet is szeretnék előtte nem csak párt.

2014. máj. 17. 21:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Házasság nálam nem létkérdés, véleményem szerint egy papír nem változtat semmin. Ha egy férfi gyökér, akkor papírral is az lesz. De ez mindenkinek a magánügye, hogy ragaszkodik e hozzá, avagy sem. :) Anyagiaink átlagosak, lehetne jobb, de megvagyunk. Bár tudom egy baba drága dolog, pelenkák, törlőkendők, ruhák... De én sem gazdag családba születtem, sőt.. :)
2014. máj. 17. 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Abszolult nem vagy fiatal hozzá. 20-25 éves kor között ideális.
2014. máj. 18. 01:16
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy fiatal hozzá,én 21 voltam mikor a fiam született,igaz nálunk meglepi baba volt 23-24 éves korunkra terveztük az elsőt amúgy is.Hidd el nekem,hogy fiatalabb anyaként minden szempontból jobb,és a gyereknek is,ha van rá lehetőség és ahogy leírtad akkor érdemes bevállalni.
2014. máj. 18. 07:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Miért lennél fiatal hozzá? :)

Szerintem a gyermekvállalás nincs korhoz kötve, nyilván más a helyzet egy tininél.

Ha szeretnétek belevágni akkor nyugodtan.

Mi több mint 5 éve vagyunk együtt, jegyben járunk és már egy ideje együtt is élünk, 20 éves vagyok. Úgy éreztük most jött el az idő, hogy babát vállaljunk.

34 hkm

2014. máj. 18. 12:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a kor,hanem az érettség számít,valaki 40 évesen sincs megérve arra,hogy gyereke legyen,valaki,pedig már 18 évesen elég felnőtt hozzá...
2014. máj. 18. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!