Normális, hogy ilyen fiatalon kisbabát szeretnék, vagy csak hormonbomba vagyok?
Dehogyis. 22 éves vagy, tökéletes biológiai felkészültségben, két éve együtt éltek, ismeritek egymást, én a helyedben nem várnék semmire :) Kivéve egy esküvőre, mert én csak házasságban szülnék :)
Sok sikert!
Szia! Én 21 évesen szültem a babámat,most múltam 23.
Szerintem ha konolyan gondolod,hogy babát akarsz,akkor nem látom akadályát!! :)
Ha jól kijöttök a pároddal és van biztos anyagi háttered,akkor ne dilemmázz ezen!
Csak tényleg gondolkodj el azon,hogy szilárdnak érzed-e a kapcsolatotokat egy gyerekhez!
Számtalan dologtól függ hogy felelőtlenség vagy sem és az életkor nem annyira számít.
Van biztos munkahelyetek, neked járna a gyed. Én személy szerint férjet is szeretnék előtte nem csak párt.
Miért lennél fiatal hozzá? :)
Szerintem a gyermekvállalás nincs korhoz kötve, nyilván más a helyzet egy tininél.
Ha szeretnétek belevágni akkor nyugodtan.
Mi több mint 5 éve vagyunk együtt, jegyben járunk és már egy ideje együtt is élünk, 20 éves vagyok. Úgy éreztük most jött el az idő, hogy babát vállaljunk.
34 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!