Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Első szopásról mik a tapasztal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első szopásról mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Nagyon izgat, ha egy filmben azt látom, hogy egy pasi szopja egy másik farkát. Teljesen beindulok rá, és kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet, ha szopnak, vagy ha szophatok. De nem hoz lázba egy szőrös pasi, sokkal jobban izgat, ha full nőies az illető

Mik ez első tapasztalataitok?

2015. okt. 21. 07:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az első sem volt rossz,csak nagyon rövid ideig tartott.Tán egy perc alatt elment a partner,viszont gátlásoldónak nagyon jó volt.Akkoriban még megszokott dolog volt a nyilvános wc-kben a lyuk a falon.Átdugta,nem volt rossz illata,megnyaltam,nem volt rossz íze sem,bekaptam és pár mozdulat után tele volt a szám...
2015. okt. 22. 04:32
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
jó volt. sajna nagyon maradandó emlékeim nincsenek,mert azért dolgozott bennem a pia.
2015. okt. 22. 15:22
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Elsőre picit ügyetlen voltam, de igyekeztem úgy csinálni, hogy minél jobban élvezze. Igyekeztem mélytorkozni is, de picit fulladtam, ezért azt csak mértékkel.

Nagyon élveztem minden pillanatát, főleg mikor a végét. :P

31/f

2016. ápr. 5. 17:25
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Jó volt mint élmény,de mint első alkalom...hát nem ezt a modját (helyet) választottam volna.hozzá teszem,hogy amikor engem szopottle az iieltő az sem volt egy jó választás...de jó volt (élmény)

30/b/f

2016. ápr. 5. 19:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bejött... Akkor nagyon tetszett, több hónap fantáziálás után, de azóta volt sokkal jobb is. A későbbiekhez viszonyítva már átlag alatti

23/F bi

2016. ápr. 6. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!