Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első szopásról mik a tapasztalatok?
Nagyon izgat, ha egy filmben azt látom, hogy egy pasi szopja egy másik farkát. Teljesen beindulok rá, és kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet, ha szopnak, vagy ha szophatok. De nem hoz lázba egy szőrös pasi, sokkal jobban izgat, ha full nőies az illető
Mik ez első tapasztalataitok?
Elsőre picit ügyetlen voltam, de igyekeztem úgy csinálni, hogy minél jobban élvezze. Igyekeztem mélytorkozni is, de picit fulladtam, ezért azt csak mértékkel.
Nagyon élveztem minden pillanatát, főleg mikor a végét. :P
31/f
Jó volt mint élmény,de mint első alkalom...hát nem ezt a modját (helyet) választottam volna.hozzá teszem,hogy amikor engem szopottle az iieltő az sem volt egy jó választás...de jó volt (élmény)
30/b/f
Nekem bejött... Akkor nagyon tetszett, több hónap fantáziálás után, de azóta volt sokkal jobb is. A későbbiekhez viszonyítva már átlag alatti
23/F bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!