Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk ti is hálásak vagytok annak aki megengedi hogy szájjal kényeztessétek?
Figyelt kérdés
2015. okt. 20. 14:29
1/10 anonim válasza:
Mért kellene ezért hálásnak lenni, nem kell magad leértékelni, elvégre az nem kiváltság, hogy örömöt okozol a párodnak. :)
Alapból olyan pasit kell választani aki szereti ha kényeztetik.
2/10 A kérdező kommentje:
#1 Valószínűleg meg nem élted át azt a különleges gyönyört amikor egy igazi férfias fiú megs...pat.
2015. okt. 20. 15:48
3/10 anonim válasza:
Igen, nagyon hálás vagyok azért ha valakit leszophatok :) Nem tudom, biztos mert passzív vagyok, de nekem az az öröm ha kielégíthetem a páromat :)
5/10 anonim válasza:
Igen hálás lennék, ha valaki megengedné :)
7/10 anonim válasza:
Csak okozz neki minnél nagyobb örömöt és ő lessz hálás.
8/10 anonim válasza:
Kérdező: ne legyél ennyire kizárólagos (az egyesnek írt válaszodra reagálok). Van, akinek a szopás passzív oldala, van, akinek meg az akítv oldala jön be. Én részemről mindkét oldalon szeretek lenni, de egyik oldalról sem érzek kifejezetten "hálát" azért, mert leszoptam a párom/leszopott a párom... Ez egy tök természetesn módja a vonzalom kimutatásának, mindketten élvezzük, épp ezért nem fogok egyik oldalért sem különösebben hálálkodni a páromnak. De ez én vagyok... Lehet, hogy más (pl. te) pedig ezt máshogy értékeled. Nyilván ebben az is benne van, hogy én párkapcsolatban élve beszélek, te pedig - szavaid alapján - alkalmi szexről... A kettő között meg alapvető különbségek vannak.
9/10 anonim válasza:
Bár csak bi vagyok, de hálás annak, akit leszophatok. Hálából le is nyelem az utolsó cseppig :)
10/10 anonim válasza:
Én is hálás lennék ha valaki megszopatna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!