Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ismerkedtek kértek AIDS tesztet?
Igen! Köszönés után ez az első kérdésem! Amíg nem válaszol, még a neve sem érdekel!
2015. okt. 18. 16:08
Persze, ha az első randin nincs AIDS tesztje, akkor léptem is! :D
Viccet félre téve, nem, de nem is ismerkedem kétes pasikkal. Általában az ismeretségi körömből ismerkedek.
Illetve már nem, mert már vőlegényem van de őt is ismertem már, és tudom hogy nincs ilyen betegsége, előttem egy hosszútávú kapcsolata volt.
2015. okt. 18. 16:10
Sose értem miért kell bukózni itt sokaknak? Ennyi boldogsátotok van? Amúgy igen. Ha úgy alakul szoktam kérni. Mert fontos. Sajnos amúgy sokan nem veszik komolyan. Meg jön a szöveg, hogy ő nem beteg, meg nem volt beteggel, meg véradó, meg volt vérvételen, stb. Sose lehet tudni! A papír a biztos. Nem éri meg kockáztatni. Csak sajna ezt sokan ha kanosak nem veszik komolyan:(
2015. okt. 18. 16:11
Kedves 2-es! Még annyit árulj el, hogy miért lenne az h kapcsolatban volt garancia? Nekem egy barátom kapcsolatban lett beteg(csak egy kezelhető baja lett), mert a másik félre dugott. Nem tudta... Szerintem is a papír a bizonyíték és sajnos ezt sokan akkortól veszik csak komolyan ha közeli ismi vagy vki érintett lesz. Pedig nem így kéne. Anonym a szűrés és diszkrét és több helyen is van. Ráadásul mailbe is lehet kérni az eredményt...
2015. okt. 18. 16:13
hát nem egyből, de ha már komoly a dolog, akkor szeretném ha ő is elmenne ellenőrzésre, ahogy én is rendszeresen járok. mostani barátommal másfél éve vagyunk együtt és így már gumi nélkül szoktuk, miután ő is elment.
2015. okt. 18. 16:57
Ha már az illető AIDS-es, azt már úgyis észreveszed. Te szerintem inkább HIV tesztre gondoltál.
2015. okt. 18. 17:11
Nem tesztet kérek, hanem előbb megismerem az illetőt alaposan. Megismerem az értékrendjét, gondolkodásmódját, erkölcsi életét stb., s ha "átmegy a rostán", utána kezdek vele komolyabban ismerkedni, s természetesen a testi együttlét csak mindezek után következhet. Ha sok pasival volt, vagy lazán belemegy alkalmi kapcsolatokba, akkor én már nem mernék vele lefeküdni. Nem ítélem el egyáltalán, de magamat féltem a betegségektől.
2015. okt. 18. 19:15
Észreveszi? Hogyan? Egy KEZELT betegen se látni max ha már nagyon a végét járja... Tehát ez az észreveszed story nem áll meg a lábán. NAGYON NEM!
2015. okt. 18. 20:01
#8 Csak arra akartam utalni, hogy az AIDS már maga egy állapot, amit észreveszel, mivel valószínűleg feltűnik, ha állandóan beteg az illető, tulajdonképpen szinte mindig van valamilyen betegsége, ami legyengíti. A teszt nem az AIDS-re vonatkozik, hanem a HIV vírusra.
2015. okt. 18. 20:50
Nem tudom, én Romeo-n szoktam ismerkedni, és annyit tudok tenni, hogy csak gumival vagyok hajlandó. Tesztet kérni... igencsak szerzetesi életmódot élnék.
Ha annyira fiatal és szexi lennék, hogy nyomulnának a srácok, akkor igyekeznék tesztet is "íratni", de nehéz.
Amúgy most volt a 8kerületi rendelőben meleg férfiaknak 150 darab teljesen ingyenes komplex szűres kb. 5 betegségre (TAJ nélkül is, mert Norvég pénzből).
150-ből 22-nek volt valami baja, nem feltétlenül csak egy.
2-nek lett pozitív a HIV -tesztje.
Ez ugye valamivel több mint 1%. Valószínűleg az is számít milyen körből nézel embereket: feltételezem a szegény, meleg, droghasználók között talán magasabb az arány mint az értelmiségi fiatalok között.
2015. okt. 19. 02:27
Kapcsolódó kérdések: