Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Azt hiszem a pasim bi, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem a pasim bi, hogy segítsek neki?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy pl úgy veszem rá sráccal szexre, mintha én akarnám és a a végén a reakcióból kiderülne. Vagy nem tudom. De szeretem őt és szeretném ha bátran megélné a vágyát. Akár nélkülem is. Mit tegyek?
2015. okt. 17. 20:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
17%
Vegyél egy felcsatolható műpéniszt, aztán előbb szopasd le, majd k*rd jól seggbe!
2015. okt. 17. 20:41
 2/14 A kérdező kommentje:
Minden jó ötletet megköszönök! Egy biztos, azt szeretném ha jó lenne neki az első majd! Márha első lesz...
2015. okt. 17. 20:41
 3/14 anonim ***** válasza:
Mennyi idosek vagytok?
2015. okt. 17. 20:42
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mázlista a srác:) Amúgy szerintem itt ha akarsz találsz fiút aki bevállalja az avatását :) Amúgy lehet inkább vhogy azt kéne, hogy mesélsz róla, meg ilyesmi és vhogy összechateltetni őket vagy akármi. De nagyon rendes vagy vele :) Nekme is jó lett volna egy ilyen nő.
2015. okt. 17. 20:45
 5/14 A kérdező kommentje:
Én 24 ő 25.
2015. okt. 17. 20:46
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk beszélni kéne vele erről? Basszus egy emberről beszélünk, nem egy tárgyról, te meg kvázi a feje fölött meg akarod szervezni a megd*gatását??

Különben meg attól, hogy biszex még nem kötelező fiúkkal szexelnie. Ha téged szeret akkor jelen pillanatban nem fér más az életée, legyen az fiú vagy lány. Legalábbis a legtöbb ember ezzel így van.

2015. okt. 17. 20:52
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem értem miért gondolod, hogy nem gondolnám át... Ez most az első, hogy kitaláljam mi legyen, hogyan, stb. Aztán a többi. De előbb segítség kell, akivel lehet, ha úgy van. Aztán a többi. Azért akarok csak segíteni, mert szeretem őt és ha erre vágyik kapja meg... Tőlem nem kaphatja. Csak jobb ha tudok róla, mintha nem. Fogok vele beszélni ha van segítség. Amúgy örülnék olyan lányok levelének, akiknek szintén biszex a pasija.
2015. okt. 17. 21:00
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszed? Kérdezted? Miből szűrted ezt le?
2015. okt. 17. 22:24
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
ülj le vele beszélgetni erről... érettebb dolog ha már egy pár vagytok és szeretitek egymást, minthogy ilyennel próbáld lebuktatni.
2015. okt. 17. 22:50
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem biszex a barátom amúgy és szintén 25 éves:D
2015. okt. 17. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!