Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok nektek hogy indult? Utáltátok ti is magatok?
Kezdetben nekem is ilyen volt, de ha teljesen elfogadod magad, akkor már nem lesz ilyen problémád, csak gyakorolni kell - persze ha már eldöntötted, hogy tényleg meleg vagy, és nem csak pillanatnyi fellángolás :)
20/fm
Az az érdekes ,hogy velem is hasonló a helyzet ,mert olykor megkívánom a fiúkat is ,de csak mint passzív fél.
És amíg föl vagyok izgulva nagyon is izgat a dolog ,de utána ahogy nálad is elmegy a kedvem ettől és maradnak a nők.
Párkapcsolat szempontjából viszont nem tudnám elképzelni magam férfival max szexualitás terén ,de akkor is legszívesebben 3-asban 1 csaj két férfi. (vagy 2 csaj 1 férfi ,de most ugye a férfi szempontját nézzük.)
Tudom, hogy csajokat nem kérdeztél, de ez minden féle képpen nehéz. Próbálj meg megbékélni vele, vagy találni valakit akivel tudsz beszélni erről. Minél inkább próbálod tagadni annál nehezebb lesz (saját tapasztalat). Remélem meg fogsz vele barátkozni :) .
Bi csaj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!