Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bi srácok nektek hogy indult?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok nektek hogy indult? Utáltátok ti is magatok?

Figyelt kérdés
Szóval idén letisztult, hogy érdekel sráccal is, de az van, hogy csomó dolog izgat. Azonban ha elélvezek az egészet utálom, sőt magamat is. Azonban nagyon izgat milyen fiúval. Másnak is van ilyen? Mármint, hogy utálja magát elélvezés után.

2015. okt. 14. 13:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Kezdetben nekem is ilyen volt, de ha teljesen elfogadod magad, akkor már nem lesz ilyen problémád, csak gyakorolni kell - persze ha már eldöntötted, hogy tényleg meleg vagy, és nem csak pillanatnyi fellángolás :)

20/fm

2015. okt. 14. 13:22
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
igen, sokáig utáltam magam, már a fantáziálástól is. legjobb haverommal voltam együtt először, másnap mindkettőnkben ott volt, hogy erről most beszélni kéne?:D vagy nem? áá inkább hagyjuk, hátha a másiknak nem fontos:D
2015. okt. 14. 14:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen én is utálom magamat,miután kielégültem,de aztán újra előjön a vágy.
2015. okt. 14. 14:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az elején én is igy voltam amig nem fogadtam el azt hogy meleg vagyok, addig utánna rosszul éreztem magam. Fogadd el hogy bi vagy, ezért nem kell magad utálni :)
2015. okt. 14. 16:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Hát elsőre az lenne a jó ha lenne valaki, akinek ez okés így és lehetne vele talizni...
2015. okt. 14. 17:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mit akarsz aktív vagy passzív szerepet?
2015. okt. 14. 19:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Az az érdekes ,hogy velem is hasonló a helyzet ,mert olykor megkívánom a fiúkat is ,de csak mint passzív fél.

És amíg föl vagyok izgulva nagyon is izgat a dolog ,de utána ahogy nálad is elmegy a kedvem ettől és maradnak a nők.

Párkapcsolat szempontjából viszont nem tudnám elképzelni magam férfival max szexualitás terén ,de akkor is legszívesebben 3-asban 1 csaj két férfi. (vagy 2 csaj 1 férfi ,de most ugye a férfi szempontját nézzük.)

2015. okt. 14. 20:35
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ugyanez. Izgat, ennek ellenére soha nem fogom kipróbálni. A számítógép előtt beindítja a fantáziámat, élőben pedig abszolút nem. Ennek ellenére a csajok minden téren bejönnek. Szóval nem tudom ez mi, de azt igen, hogy elfogadni soha sem fogom. Majd valami okosabb aki jártas a témában talán ide írja. :)
2015. okt. 15. 23:03
 9/9 anonim válasza:
100%

Tudom, hogy csajokat nem kérdeztél, de ez minden féle képpen nehéz. Próbálj meg megbékélni vele, vagy találni valakit akivel tudsz beszélni erről. Minél inkább próbálod tagadni annál nehezebb lesz (saját tapasztalat). Remélem meg fogsz vele barátkozni :) .

Bi csaj :)

2015. okt. 19. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!