Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te öszejönnél egy Autista ( NEM fogyatékos csak asperger syndromás ) tini fiúval?
Figyelt kérdés
2015. okt. 10. 17:53
11/14 anonim válasza:
Nálam is volna rá esély :) 20 éves fiú vagyok, szerintem a kapcsolatot az összkép dönti el, miután megismerted a másikat. Nálam szerintem nem okozna gondot ez :)
12/14 A kérdező kommentje:
én valójában eléggé érzelmes típus vagyok. nekem inkább bizonyos helyzetek, bizonyos árnyaltabb helyzetek felfogása okoz problémát, és van pár autisztikus vonásom de sokszor inkább viselkedésben, viszont érzelmes vagyok és nem mint egy fadarab. mármint nekem ez leginkább a szocializációban mutatkozik meg. szemkontaktus is van.
2015. okt. 11. 15:57
13/14 anonim válasza:
Még nem találkoztam ilyen emberrel, de szerintem igen :) 17/L
14/14 anonim válasza:
én vagyok a másik ilyen ember 15/f :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!