Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz az, hogy 20 évesen a legtöbb srác már túlesett az elsőn? 20/f
Figyelt kérdés
A kategória nem rossz, mert a melegek szexualitása érdekelne, vagyis az, hogy általában 20 éves korban a srácoknak már volt valamilyen szexuális együttléte fiúval? Mert nekem még semmi nem volt, amúgy passzív vagyok. Kort írjatok légyszi!2015. okt. 8. 17:05
1/10 anonim válasza:
20 éves vagyok én is és nekem sem volt eddig semmi. Ismerek még pár emberkét, akik egykorúak velünk és még nem voltak együtt fiúkkal, pedig melegek, de nem is kell elsietni semmit azt hiszem! :)
2/10 anonim válasza:
#1. vagyok, ha van kedved beszélgetni amúgy, akkor írj priviben! :)
3/10 anonim válasza:
Most fogom tölteni a 20 at és hidd el nem maradtál ki semmiből.. :/ nekem csak 1 volt.. de az is pofára esés
4/10 anonim válasza:
Én is 20 vagyok, de még én se estem át az elsőn sajnos.
5/10 anonim válasza:
Én már 23 (sőt majdnem 24) amikor először volt valami... szóval nem vagy elkésve :)
26/F
6/10 anonim válasza:
Én is 20 felett vok és most fogom kipróbálni majd csak sráccal, ha találok...
7/10 anonim válasza:
Fuhh b*szki jó sokáig húztátok a dolgokat.
Én 15 évesen, egy oszt kiránduláson túl estem a dolgon,igaz csak szájbak*rtam :D
9/10 anonim válasza:
MOn sok meleg fiunak azert gondolom eltart egy ideig, amig elfogadja magat. Persze van akinek ez könnyen megy. Bpesten nyilvan könnyebb, Berlinben, meg pláne...
Én ezen okok miatt már 30 fölött voltam... nem jó dolog.
10/10 anonim válasza:
Én is 15 évesen voltam először fiúval. Nem bántam meg :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!