Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel mit kezdjek?
Figyelt kérdés
Szakácsként dolgozom egy étteremben és jött egy fiatal pincérsrác. A történet háttérsztorija, hogy eléggé meg lettem áldva a természet által (nem írnék cm-t) és ahogy ez szokott híre ment, már egy ideje. De persze ez az idősebb kollégák fülébe nem jut, viszont ő fiatal. Érdeklődésem szerint nem meleg, ahogy én sem. Viszont a kezdetektől fogva kacér volt velem, és kb 2 hete nagyon eldurvult. Folyton feszülős nadrágokban jön be ha bent vagyok, riszálja a hátsóját, és nem rég ráírta az egyik rendelésre, hogy "lesz*pnám a hatalmas farkad". Először elutasító voltam vele, de mégis izgat. MIt tegyek?2015. szept. 29. 20:45
11/16 anonim válasza:
Ha izgat, ne hagyd ki, én tuti élnék a lehetőséggel.. bár én a másik srác részéről... :D
12/16 anonim válasza:
"Érdeklődésem szerint nem meleg, ahogy én sem. Viszont a kezdetektől fogva kacér volt velem, és kb 2 hete nagyon eldurvult. Folyton feszülős nadrágokban jön be ha bent vagyok, riszálja a hátsóját, és nem rég ráírta az egyik rendelésre, hogy "lesz*pnám a hatalmas farkad". Először elutasító voltam vele, de mégis izgat. MIt tegyek?"
Pedig már majdnem elhittem :D
14/16 A kérdező kommentje:
(Na ezért nem akartam leírni semmi konkrétat.)
2015. okt. 1. 20:21
15/16 Gabipasika válasza:
Szívesen leszopnálak én is!!!
33/F
16/16 A kérdező kommentje:
Hát, valódi tanácsot nem nagyon kaptam, de olyan idegeneket, akik szívesen lesz*pnának, annál többet...
2015. okt. 4. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!