Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fáj és vérzik, mit tegyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj és vérzik, mit tegyek hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés

Tegnap anális együttlétem volt, ami nagyon fájt és akaratomon kívűl eldurvult. Most is fáj és kicsit vérzik. Mit tegyek? Mivel kenjem, hogy gyógyuljon?

Orvoshoz nem megyek!!!

2015. szept. 27. 16:05
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
10%
Talán nem kellene mások farkát a valagadba ereszteni!
2015. szept. 27. 21:05
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem mész el orvoshoz nagyon Nagyon komoly egészségügyi gondjaid lehetnek belőle. Vedd komolyan.

És jelentsd fel, nem lesz belőle bajod. Van egy olyan dolog a világon hogy titoktartási kötelezettség.

2015. szept. 27. 23:03
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Bár én nő vagyok, megértem min mész keresztül. Ennek ellenére kérlek, legalább orvoshoz menj el a saját érdekedben.A sérülésedből komolyabb baj is lehet, arról nem is szólva hogy esetleg megfertőzhetett valamivel ha nem használt gumit.

A feljelentést neked kell eldöntened hogy megteszed-e. Vedd Száritsba hogy másokat is bánthat, és azt is hogy újra találkozhattok.

Ugyanakkor megértem mi tart vissza a feljelentéstől. Neked kell tudnod mit bírsz elviselni.

Csak még annyit tennék hozzá, hogy mikor én kerültem ilyen helyzetbe, a családom viselkedése miatt nem tettem feljelentést, ők engem okoltak: mert biztosan kihívóan öltözködtem, viselkedtem, vagy olyan helyre mentem ahova nem kellett volna.... (nem igazán izgatta őket hogy rokon erőszakolt meg, a saját otthonomban.)

2015. szept. 28. 13:11
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
számításba. Elnézést.
2015. szept. 28. 13:12
 25/27 Joe.38 ***** válasza:
0%
Feljelentès. Utàna ? Bizonyitani is kell. Ha nem.tudja bizony hamis vàd miatt ..... Bizonyitani ! Mivel lehet ? Csinàlhatta màssal. Csinàlhatta magànak pasi partner elött vibrivel. Ne tegyünk úgy mint ha nem.lètezne mazohista ember. Tehàt itt a vàdnak meg kell àllni. Ha nem tökèletes a hamis vàdat is bünteti a törvèny. Felrepedtt a seg..ge. Ok. Van akinek kakàlàstol is felreped majd rohanunk a szomszèdot feljelenteni mert tegnap oda parkolt ahova nem.kène de azzal az indokkal , hogy megerőszakoot. Tènyleg a nóknek csak joga van azt gondoljuk. Èn nem arról beszèlek hogy nincs csúnya dolog meg egyebekről. De ma màr ott tartunk tènyleg ha pasi nem ad pènzt vagy nem viszi a megigèrt moziba szombaton akkor feljelentjük erőszakolàsèrt ? Mert a nónek mindig igaza van ? A nő mindig àldozat ? Csak az lehet ? Rafinàlt p..ics..a nincs is e vilàgban ? Bemegy ès bàrmit mond az csak is igaz lehet hisz nő mondta ? Pasi vèdekezèse az meg mindig csak hazugsàg no meg soha nem mond igazat. Bejönnek ezek a sok muszlimok. Olyan törvènyt hoznak hogy e sok hazugsàg az elkènyeztetett okoskàk majd meglàtjàk nem tudtàk a pasikat m3gbecsülni csak sze..mè..tkedtek velük majd megtudjàk mi is az valójàban amit veszitettek a túlzó liberalizmussal. Akkor majd ...... ez nem jó senkinek. De megàllithatatlan ez a tendencia..Sajnos.
2015. szept. 28. 19:42
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Ezt kicsit benézted, ne ide írkáld a nőgyűlölő provokáló kommenteket. Homoszexuális kategória ;-)
2015. szept. 28. 19:58
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Joe38, köszönjük ezt a " nagyon hasznos" tanácsot! Te se tudod mire való ez az oldal.
2015. szept. 28. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!