Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fáj és vérzik, mit tegyek hogy jobb legyen?
Tegnap anális együttlétem volt, ami nagyon fájt és akaratomon kívűl eldurvult. Most is fáj és kicsit vérzik. Mit tegyek? Mivel kenjem, hogy gyógyuljon?
Orvoshoz nem megyek!!!
Sajnálom, hogy ez történt veled, gondold át a feljelentést, megakadályozhatod hogy másokat bántson.
Mennyire vérzik?
Reparon kenőccsel kenegesd.
87%-os akkor te ezzel legfeljebb magadat akarod megnyugtatni, hogy úgysem tehettél semmit. Sajnos néha belebotlik az ember ilyenekbe, de ha veled ez rendszeresen megtörténik akkor ott már valami baj van... És te mosolyogva meséled... A szexuális együttlétet bármikor joga van beszüntetni a résztvevőknek. Aki ezt nem veszi komolyan az erőszakot követ el. Ha meg felmegy hozzá, azzal nem az erőszakba egyezik bele, hanem egy normális együttlétbe! Ilyen alapon nyugodtan megerőszakolhatnának bárhol, legfeljebb azt mondaná a bűnös, hogy akarta az illető, hisz akarni nem csak szobán lehet.
Kedves kérdező körömvirág krémmel kend vagy speciálisan ilyen problémákhoz ajánlott fajtákkal. WC után mindig fürödj meg és kend be megint. És ne egyél olyat amitől nagyon kemény lesz a székleted.
En ki akarom próbálni egyszer fiúval soha nem voltam meg saját nememmek
Abba nincs kifogásom hogy engem cumiznak vagy en aktivkent analszexbe reszesulok de mivel en kezdő vagyok inkább hagynám hogy bekerüljön vagy o nyomja ra magát es inkább o mozogjon
Ami veled történt az előttem ugy jön le hogy keményen megrakot
Szerintem várj 1-2 napot, valszeg keletkezett egy sérülés s az vérzik. De ha utána sem javul, akkor tényleg menj el orvoshoz. Nem kell megmondani hogy mi történt, mondd azt, hogy szorulásod volt és nagyon kemény székleted.
De legközelebb jobban vigyázz, s remélem tanulsz az esetből. Első együttlétkor nem is szabad dugni. Természetes dolog, hogy van az emberben egyfajta feszültség, akár tudat alatti is. Ez esetben pedig a végbeled belső gyűrűje nem tud ellazulni, mert azt nem tudod irányítani akarattal, csak a külső gyűrűt. Javítson ki valaki, ha nem jól mondom. Szóval meg kell várni, míg megszokjátok egymás intim közelségét, s csak utána, (sok-sok alkalom után!) szabad hagyni, hogy megdugjon! Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!