Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fáj és vérzik, mit tegyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj és vérzik, mit tegyek hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés

Tegnap anális együttlétem volt, ami nagyon fájt és akaratomon kívűl eldurvult. Most is fáj és kicsit vérzik. Mit tegyek? Mivel kenjem, hogy gyógyuljon?

Orvoshoz nem megyek!!!

2015. szept. 27. 16:05
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
csak feltettem pár kérdést nyugalom:D nem mondtam h a te hibád, nem tudhattad. de így szerintem nem fognak tudni mit kezdeni vele ha fel is jelented. mert lényegében belementél. az h durván csinálta és neked az már nem volt jó, őt meg nem érdekelte szomorú. de ez szerintem nem elég a nemi erőszak vádjához sajnos
2015. szept. 27. 18:12
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
11. Azért mert Te ezt hiszed, még nincs így :-)
2015. szept. 27. 18:13
 13/27 A kérdező kommentje:
Bocs egy kicsit kivagyok...
2015. szept. 27. 18:13
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy ez történt veled, gondold át a feljelentést, megakadályozhatod hogy másokat bántson.

Mennyire vérzik?

Reparon kenőccsel kenegesd.

2015. szept. 27. 18:15
 15/27 anonim ***** válasza:
5%
JA és mielőtt elkezdenél szidni h így meg úgy nem tudok semmit hozzáteszem h én is meleg vagyok és velem is csináltak már jó pár olyan dolgot férfiak amikről amúgy nem nagyon nem tájékoztattak előtte.. volt már részem hasonlóban, talán jobban is tudom milyen, mint a többi hozzászóló..:)
2015. szept. 27. 18:15
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
11-es hozzâszôlônak nincs igaza!
2015. szept. 27. 18:16
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

87%-os akkor te ezzel legfeljebb magadat akarod megnyugtatni, hogy úgysem tehettél semmit. Sajnos néha belebotlik az ember ilyenekbe, de ha veled ez rendszeresen megtörténik akkor ott már valami baj van... És te mosolyogva meséled... A szexuális együttlétet bármikor joga van beszüntetni a résztvevőknek. Aki ezt nem veszi komolyan az erőszakot követ el. Ha meg felmegy hozzá, azzal nem az erőszakba egyezik bele, hanem egy normális együttlétbe! Ilyen alapon nyugodtan megerőszakolhatnának bárhol, legfeljebb azt mondaná a bűnös, hogy akarta az illető, hisz akarni nem csak szobán lehet.

Kedves kérdező körömvirág krémmel kend vagy speciálisan ilyen problémákhoz ajánlott fajtákkal. WC után mindig fürödj meg és kend be megint. És ne egyél olyat amitől nagyon kemény lesz a székleted.

2015. szept. 27. 18:23
 18/27 A kérdező kommentje:
"JA és mielőtt elkezdenél szidni h így meg úgy nem tudok semmit " ezt nem tudom miért írod. Ha azért mert te vagy az első hozzászóló, akkor még annyira sem értem, hogy akkor miért kellett egyből lekezelően nekem esned, ha te is átéltél hasonlót. De mindegy.
2015. szept. 27. 18:26
 19/27 anonim ***** válasza:

En ki akarom próbálni egyszer fiúval soha nem voltam meg saját nememmek

Abba nincs kifogásom hogy engem cumiznak vagy en aktivkent analszexbe reszesulok de mivel en kezdő vagyok inkább hagynám hogy bekerüljön vagy o nyomja ra magát es inkább o mozogjon

Ami veled történt az előttem ugy jön le hogy keményen megrakot

2015. szept. 27. 19:29
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem várj 1-2 napot, valszeg keletkezett egy sérülés s az vérzik. De ha utána sem javul, akkor tényleg menj el orvoshoz. Nem kell megmondani hogy mi történt, mondd azt, hogy szorulásod volt és nagyon kemény székleted.

De legközelebb jobban vigyázz, s remélem tanulsz az esetből. Első együttlétkor nem is szabad dugni. Természetes dolog, hogy van az emberben egyfajta feszültség, akár tudat alatti is. Ez esetben pedig a végbeled belső gyűrűje nem tud ellazulni, mert azt nem tudod irányítani akarattal, csak a külső gyűrűt. Javítson ki valaki, ha nem jól mondom. Szóval meg kell várni, míg megszokjátok egymás intim közelségét, s csak utána, (sok-sok alkalom után!) szabad hagyni, hogy megdugjon! Remélem tudtam segíteni.

2015. szept. 27. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!