Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fáj és vérzik, mit tegyek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fáj és vérzik, mit tegyek hogy jobb legyen?

Figyelt kérdés

Tegnap anális együttlétem volt, ami nagyon fájt és akaratomon kívűl eldurvult. Most is fáj és kicsit vérzik. Mit tegyek? Mivel kenjem, hogy gyógyuljon?

Orvoshoz nem megyek!!!

2015. szept. 27. 16:05
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
67%
Mi az h akaratodon kivűl? Gratulálok a partneredhez... Nem tudom ez gazabb vagy az h nem akarsz orvoshoz menni. Valszeg felsertette a belfalad ha nem kivulrol verzik. Vagy megrepedt a lyuk korul a borod, vagy egy er
2015. szept. 27. 16:30
 2/27 anonim ***** válasza:
Most voltál először fiúval?
2015. szept. 27. 16:46
 3/27 A kérdező kommentje:

Igen.

Az elsőnek meg kösz hogy te is belémrúgsz! Képzeld, átvert! Nem egyéjszakás kalandnak indult, hónapok óta ismerkedtünk. Normális volt. Megbíztam benne, sőt szerettem! És megerőszakolt. De mit tudsz te? Semmit!

2015. szept. 27. 16:54
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Elmész orvoshoz, plusz feljelented!

Ott van a bizonyíték, hogy mit tett.

Ne félj, ehhez jogod VAN.

2015. szept. 27. 17:12
 5/27 A kérdező kommentje:

Persze jogom van... csak kiderül minden, ügy lesz belőle, és végül én leszek meghúrcolva, kidobva, még jobban megalázva.

Az orvos meg köteles feljelentést tenni, nem?

2015. szept. 27. 17:16
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Rajtad múlik hogy mással is megcsinálja vagy sem!

Kamillás ülőfürdő, körömvirág krém.

2015. szept. 27. 17:25
 7/27 anonim ***** válasza:
100%

1. Elmész orvoshoz, és látleletet is vetetsz.

2. Feljelented. Nem leszel jobban meghurcolva, ő lesz az, aki majd nemi erőszak miatt sittre kerül.

3. Ha nem teszed meg, azzal te is csak támogatod az erőszakot, és hallgatólagosan hozzájárulsz, hogy majd még valakit megerőszakoljon.

2015. szept. 27. 17:36
 8/27 anonim ***** válasza:
26%
találkoztál vele, felmentél hozzá gondolom és belementél a szexbe... nem?
2015. szept. 27. 17:58
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik exem is járt így egy idősebb sráccal. Exem még szűz volt, a srác pedig 1 üveg bor után úgy megcsinálta, hogy azóta is aranyérrel küszködik :(
2015. szept. 27. 18:06
 10/27 A kérdező kommentje:

Ezzel most mit akarsz bizonyítani?

Azt hogy az én hibám? (na így higgyem el hogy nem leszek meghurcolva ha feljelentést teszek)

Igen, belementem a szexbe. Többször találkoztam vele. Többször randiztunk. És igen le akartamfeküdni vele! Amiről azt mondta hogy nem baj, ha elsőre nem fog sikerülni, ő türelmes lesz vigyáz rám. Hát nem úgy lett!

2015. szept. 27. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!