Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A nagy pénisszel rendelkező...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy pénisszel rendelkező fiúk közös öltözőbe zuhanyzóban miért mutogatják a farkukat lógva is és állva is? Többször tapasztaltam már ezt több helyen kb 15-21 évesek között.

Figyelt kérdés
2015. szept. 23. 17:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert mit szégyelljek rajta? Sőt, büszke vagyok rá 20f
2016. febr. 25. 20:43
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

"A mai tinédzsereknél 17-18 centi minimum meg van"

lányként mondom, hogy ez írtó nagy hülyeség

meg nézd már meg az oldalt

egész nap sírnak a tinik, hogy a 13-14 centijük jó-e

de egész szép provokálás volt a részedről, de ezen maximum elmosolyodtunk :D

2016. febr. 25. 20:59
 23/25 anonim ***** válasza:
58%
nem tudom mert sajnos sose volt ilyenhez szerencsém,pedig díjaznám
2016. febr. 25. 22:06
 24/25 anyadvagyok69345 ***** válasza:
38%
Én gyakran a barátaim mellkasát szoktam vele verni mert az vicces.
2018. máj. 2. 19:59
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Ki mutogatja? Én sosem láttam álló farkat semmilyen öltözőben, pedig sportoltam régebben. Általában egy átöltözés úgy néz ki, hogy mindenki igyekszik diszkrét lenni, senkinek nem célja, hogy minél többet bámulhassák a farkát. Olyan is van, aki nem zavartatja magát, de az is csak annyit üzen ezzel, hogy egy fiúöltözőben nem kell szégyenlősnek lenni. Aki hetero, az nem néz oda, és kész.
2018. máj. 2. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!