Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A nagy pénisszel rendelkező...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy pénisszel rendelkező fiúk közös öltözőbe zuhanyzóban miért mutogatják a farkukat lógva is és állva is? Többször tapasztaltam már ezt több helyen kb 15-21 évesek között.

Figyelt kérdés
2015. szept. 23. 17:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
95%

nálunk úgy megy, hogy az sétál törölköző nélkül zuhanyzás után, aki elégedett a méretével és ez nem feltétlenül azt jelenti hogy csak az akinek lankadtan nagy pl nekem és 2 haveromnak is lankadt állapotban elég pici, de mégse takargatjuk, mert srácok között talán nem szégyen úgy felöltözni h nem lóg rajtam a törölköző

21/F

2015. okt. 4. 20:48
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Igaz már elmúltam 21, de nem szoktam mutogatni a méretesebb farkamat. Az tény, hogy nem vagyok gátlásos és adott helyzetben nem takargatom mint pl öltözőben, de ez nem mutogatás! Zuhanyzóban ha van függöny mindig behúzom, ha nincs akkor pedig befordulva tusolok
2015. okt. 5. 09:19
 13/25 anonim ***** válasza:
82%
Ha nekem húsfarkam lenne, én is mutogatnám :) de sajna vérpéniszem van, vagyis lankadtan kicsi. Szval nincs mire dicsekednem.
2015. okt. 19. 18:33
 14/25 anonim ***** válasza:
54%

Talán mert zuhanyozni nem lehet ruhában nem de?

Nem mellesleg forró vízben nekem is feláll,most takarjam el?

Fiúk között mi olyan fura ha álló vagy lankadt farkat látsz?

Kérdező neked is van valami zizid.

2015. nov. 13. 16:41
 15/25 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk is lobaljak, megkerdezed h miért, azt válaszoljak hogy szelloztetik 16f
2015. nov. 24. 20:08
 16/25 anonim ***** válasza:
94%
Szívesen nézném, ahogy lóbálják :)
2015. nov. 25. 21:07
 17/25 anonim ***** válasza:
27%
Narcisztikus vazelinezett gyökerek, azért.
2015. dec. 29. 18:22
 18/25 anonim ***** válasza:
76%

A túl nagy nem jó, ez egy hülyeség se a passzívok, se a hetero nők nem szeretik, max ha szült már 3-at és ki van tágulva.

Azért a szeretkezés nem attól jó, hogy belém vágja a 23/5 ös farkát!!

Azzal mehetnék az intenzívre!

A túl kicsi valóban nem előnyös egy aktívnál, de a nagy vagy túl nagy legalább olyan rossz!!

Aki azt hangoztatja, hogy neki 20 alatt nem jó, na annak kívánok egy hatalmas dildót a seggébe!

25/passzív

2015. dec. 29. 18:53
 19/25 anonim ***** válasza:
Én rendszeresen járok kondizni és szinte indig többen zuhanyzunk együtt. Soha senki nem takarta még el a farkát a zuhany alatt. Olyan hatalmas dákót mondjuk nem is láttam sokat amit nagyon mutogatni kéne. Az átlag emberre azért nem a 20cm feletti hímtag a jellemző. Nagy tévhitben él az aki azt hiszi , hogy mindenkinek nagyobb van mint az övé. Igen is az átlagos péniszméret 13-16 cm. Van egy ismerősöm aki olyan helyen dolgozik, ahol napi 30 farkat is lát és ő is megerősített ebben. Úgyhogy szerintem nem kell szégyellni amink van. Nekem is átlagos van amúgy.
2015. dec. 30. 07:17
 20/25 anonim ***** válasza:
15%

# 19/19

Miért az ismerősöd miből mondja meg hogy valakinek 16 vagy 21 centi?

Szerintem semmiből.

A mai tinédzsereknél 17-18 centi minimum meg van...Elhiszem hogy ez zavarja az itt lév kis kukacosokat de ettől még ez van :D

Mi van amikor 3-4 korosztályos csoporttal vagyunk edzésen, szal 13-20évig. Nagyon meglepődnétek :D

2016. jan. 1. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!