Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szolga vagy Gazda szerep tetszene nektek jobban szexben?
Csakis a szolga szerepben lennék, nekem az tetszik. Mondjuk néhányszor azért ellenkeznék, hogy "megbüntessen" a domináns fél :D
De még sajna voltam...
18/passzív
Aktív srác vok, de vmiért engem is izgatna ha szolga lehetnék egy helyes srácnak. Ha tényleg merne irányítani, stb. Persze lenne vészszó. Amúgy fordítva is izgi, de az előttem íro jól mondta. Csak fantázia terén bátor mindenki. MIkor kap egy pofont már betojik.
F 27
Mi az hogy Gazda? Na hát lol. Most nekem erről egy ilyen klasszikus gumicsízmás-kapadohányos ipse jut az eszembe, aki sertést tenyészt és még a wcre is a permetezővel megy.
Az Úr (vagy az Úrnő) kifejezéseket ismeritek?
Engen leginkább a szolga szerep érdekel de igazából nekem is csak a lightosabb verzió jön be, persze ha a párom az eredetit akarja nem fogom megtagadni tőle de azt csak úgy hogy megbeszélünk elötte dolgokat (nem tudom kiklátták innen a szürke 50 árnyalatát de azért ott is megbeszélik, persze nyilatkozatot nem írnék alá) ha valakit érdekelne az "Úr" szerep akkor írjon privátot
14/férfi/m/p (pest)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!