Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt olyan aki titkolja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki titkolja hogy meleg?

Figyelt kérdés
én már hónapok óta ezzel szenvedek és még mindig borzalmas szégyen érzetem és még mindig nem akarom elhinni de már ezerszer át gondoltam és mindig arra jutok hogy a fiúk jobban vonzanak ugyhogy minimum biszex vagyok de lépni nem merek és beszélni sem merek erről senkivel túl sok homofób van a környezetemben.

2015. szept. 17. 20:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Én pár hete avattam be az édesanyám és a nővérem előtte elmondtam 3 barátomnak is. Elég jól fogadta mindenki mondjuk az édesanyám egyből tagadásba lépett és elkezdte mondani, hogy lehet, hogy csak nem találkoztam olyan lánnyal. Közöltem vele, hogy 13-14 éves korom körül fogadtam el ezt a tényt. Ezek után nem beszéltünk az édesanyámmal erről de szerintem elfogadta. Annyit kell csak tudni, hogy kinek szabad elmondani és kinek nem.

18/F/Passzív

2015. szept. 17. 23:05
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

16 voltam mikor rájöttem, hogy meleg vagyok. Elmondtam egy pár barátomnak, kiderült egy elég népszerű oldalon ahonnan töröltem magam ezek után, mert rengeteg homofób fenyegetésem jött, még az év nyarán elmondtam édesanyámnak kinek szavait idézném: "Nem érdekel mi a szexuális identitásod, én ettől függetlenül ugyanúgy szeretlek és szeretni foglak". ismerőseim tizedét melegek vagy biszexuálisok teszik ki, ha gondolod írhatsz privátot:) Szívesen beszélgetek erről bárkivel.

18/F.

2015. szept. 18. 07:52
 13/20 anonim ***** válasza:

Én annyira vagyok biszex hogy alkalmi kapcsolataim vannak fúkkal transzikkal és shemalekkel.

Az ismerőseim 95% nem is tud róla hogy biszex vagyok nem is hiányzik hogy tudjanak róla, coming out-olni se fogok soha.

És a mellemet se akarom erre verni felvonulásokon hogy én erre milyen büszke vagyok.

Mégis 100%-ig elfogadom magam!

2015. szept. 18. 08:04
 14/20 anonim ***** válasza:
Én is biszex vagyok,sokáig titkoltam,de most már nem zavar,ha megtudják.
2015. szept. 18. 13:44
 15/20 anonim válasza:
65%

Igen en is totkolom

Van itt olyan aki Hajdúböszörményi

14/f/m

2015. szept. 18. 14:02
 16/20 anonim ***** válasza:

én is titkolom, egyetlen ember tudja (meg aki ezt olvassa) és az a ˝párom˝ aki..... hát nem is tudom, még nem igazán beszéltünk a sexuális beállítottságunkról ezért is tettem idézőjelbe azt hogy ˝párom˝ mert igazából azt se tudom hogy ő szeret-e engem vagy csak azért viselkedik úgy ahogy hogy kielégítsem.( ő azt hiszem bi) na de most vissza is térek a témára! Nekem apám homofób de nagyon nagy mértékben anyám meg.... hát nem is tudom de ettől függetlenül nem merem elmondani neki. (bár anyám legalább nem üvöltözik a tévével hogy g*ci buz*k, mert apám ezt csinálja :/) Bárkivel beszélgetnék én is erről privátban :)

14/f/m/p

2015. szept. 18. 20:18
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nagyon szürnyű, hogy ennyi embernek titkolnia kell, pedig ez egy olyan dolog, aminek nem szabadna témának lennie.

Azoknak, akik nagyon homofób családban laknak, azt javaslom, hogy gyűjtsenek egy kis pénzt és az első adandó alkalommal lépjenek le.

Ne legyen emiatt rossz érzésetek, nektek is egy életetek van és jogotokban áll azt nyugodtan leélni.

2015. szept. 19. 22:58
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval. Én is csak remélni tudom, hogy egy nap ez nem lesz téma, nem kell erről beszélni. Mindenkinek joga van szeretni, és szeretettnek lenni, mindegy, hogy az épp nő vagy férfi, a saját, vagy az ellenkező nemet szereti!!! Nekem is vannak meleg és biszex barátaim egyaránt. Az egyik meleg barátom sokáig titkolózott barátok és család előtt is. Nekem is csak egy idő után nyílt meg, pedig tudta, hogy én elfogadó vagyok a témával kapcsolatban. Irigylem sok esetben a melegeket, hogy van bátorságuk ezt bevallani, félve attól, hogy mit fog szólni a családjuk, barátaik, a környezetük. De titkok között nem lehet élni egy életen át. Ha igazán szeretnek, akkor nem fognak eldobni ez miatt maguktól. Ha a barátaid elhagynak ez miatt, akkor ők nem is voltak igazi barátok. Az igazi barátok kiállnak melletted jóban és rosszban egyaránt, nem fogja őket a legkevésbé sem érdekelni, hogy milyen a szexuális irányultságod. Az a lényeg, hogy TE boldog légy, és legyél elégedett az életeddel. Sok erőt, hogy letudd küzdeni a félelmeidet, és ne feledd, nem vagy egyedül!
2015. szept. 20. 10:46
 19/20 anonim ***** válasza:
Rólam sem tudják az ismerőseim, barátaim, egyetemi csoporttársaim, családtagjaim sem. Azonban ismerkedem srácokkal titokban, volt akivel személyes tali is összejött már. :) De nem vagyok fenn semmilyen meleg társkeresőn. Én hamar el tudtam magam fogadni. 20/f passzív
2015. szept. 20. 10:59
 20/20 anonim ***** válasza:

A legjobb az lenne, hogy elfogadná mindenki és nyíltan lehetne vállalni. Az ismerkedés is egyszerűbb lenne mert tudnád ki az és ki nem ráadásul ez senkit sem érdekelne

18/F/Passzív

2015. szept. 20. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!