Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki titkolja hogy meleg?
Én pár hete avattam be az édesanyám és a nővérem előtte elmondtam 3 barátomnak is. Elég jól fogadta mindenki mondjuk az édesanyám egyből tagadásba lépett és elkezdte mondani, hogy lehet, hogy csak nem találkoztam olyan lánnyal. Közöltem vele, hogy 13-14 éves korom körül fogadtam el ezt a tényt. Ezek után nem beszéltünk az édesanyámmal erről de szerintem elfogadta. Annyit kell csak tudni, hogy kinek szabad elmondani és kinek nem.
18/F/Passzív
16 voltam mikor rájöttem, hogy meleg vagyok. Elmondtam egy pár barátomnak, kiderült egy elég népszerű oldalon ahonnan töröltem magam ezek után, mert rengeteg homofób fenyegetésem jött, még az év nyarán elmondtam édesanyámnak kinek szavait idézném: "Nem érdekel mi a szexuális identitásod, én ettől függetlenül ugyanúgy szeretlek és szeretni foglak". ismerőseim tizedét melegek vagy biszexuálisok teszik ki, ha gondolod írhatsz privátot:) Szívesen beszélgetek erről bárkivel.
18/F.
Én annyira vagyok biszex hogy alkalmi kapcsolataim vannak fúkkal transzikkal és shemalekkel.
Az ismerőseim 95% nem is tud róla hogy biszex vagyok nem is hiányzik hogy tudjanak róla, coming out-olni se fogok soha.
És a mellemet se akarom erre verni felvonulásokon hogy én erre milyen büszke vagyok.
Mégis 100%-ig elfogadom magam!
Igen en is totkolom
Van itt olyan aki Hajdúböszörményi
14/f/m
én is titkolom, egyetlen ember tudja (meg aki ezt olvassa) és az a ˝párom˝ aki..... hát nem is tudom, még nem igazán beszéltünk a sexuális beállítottságunkról ezért is tettem idézőjelbe azt hogy ˝párom˝ mert igazából azt se tudom hogy ő szeret-e engem vagy csak azért viselkedik úgy ahogy hogy kielégítsem.( ő azt hiszem bi) na de most vissza is térek a témára! Nekem apám homofób de nagyon nagy mértékben anyám meg.... hát nem is tudom de ettől függetlenül nem merem elmondani neki. (bár anyám legalább nem üvöltözik a tévével hogy g*ci buz*k, mert apám ezt csinálja :/) Bárkivel beszélgetnék én is erről privátban :)
14/f/m/p
Szerintem ez nagyon szürnyű, hogy ennyi embernek titkolnia kell, pedig ez egy olyan dolog, aminek nem szabadna témának lennie.
Azoknak, akik nagyon homofób családban laknak, azt javaslom, hogy gyűjtsenek egy kis pénzt és az első adandó alkalommal lépjenek le.
Ne legyen emiatt rossz érzésetek, nektek is egy életetek van és jogotokban áll azt nyugodtan leélni.
A legjobb az lenne, hogy elfogadná mindenki és nyíltan lehetne vállalni. Az ismerkedés is egyszerűbb lenne mert tudnád ki az és ki nem ráadásul ez senkit sem érdekelne
18/F/Passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!