Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kövérebb, szőrösebb alkatú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kövérebb, szőrösebb alkatú meleg fiúként ennyire hátrányban vagyok?

Figyelt kérdés
Évek óta próbálok ismerkedni korombeli meleg fiúkkal de az első képcsere után mindig elutasítanak:/ én csinálom rosszul és rossz helyen vagy ennyire elbújhatok az izmos fiúk mögött?
2015. szept. 17. 18:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem férfias!! 21/f Küldj képet, én szívesen ismerkedem.
2015. szept. 17. 18:24
 2/12 anonim ***** válasza:
46%

Én mindig is akartam meleg barátot :D

L

2015. szept. 17. 18:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A lehető legjobban együttérzek veled.. :D én is kövérebb alkatú vagyok és senkivel se jön össze... :/
2015. szept. 17. 19:32
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

Én vézna vok :D A nyáron kezdtem el ismerkedni és mindenkinek vézna vok :(

Amúgy kondizni kellene nektek is. Én is tervezem :P Egy próbát megér.Meg hát előnyös képek, stb.

2015. szept. 17. 19:50
 5/12 anonim ***** válasza:
A szőr engem nem zavar, de például a kövérek nekem sem jönnek be. De igaziból mindkettő ellen lehet tenni.
2015. szept. 17. 22:37
 6/12 A kérdező kommentje:

#4 Engem kifejezetten érdekelne egy vézna srác :))

#5 Valóban lehet csak nem könnyű egy olyan családban ahol mindenki ilyen és ezt a példát sulykolják belém://

2015. szept. 17. 23:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Te, szerintem nem a fél lábad hiányzik... A szőrtelenítés az egy szabad félóra kérdése, a fogyókúra kétség kívül hosszasabb, de ennél sokkal nehezebb dolgokkal is küzdöttek már meg emberek. (Már ha igazán akartak.)

Vagy keresel olyat, akinek bejön, hogy van egy kis fognivaló rajtad. Persze akkor sem mindegy, hogy öt kiló plusz van, vagy ötven. Utóbbira még kevesebb lesz a jelentkező.

Ahogy megvan, hogy vki fiúhoz vagy lányhoz vonzódik, ugyanúgy megvan, hogy vki soványhoz vagy kövérhez. Nem várhatod el, hogy vonzódjon hozzád, ha egyszerűen nem tud.

Heteró hapsiknak könnyebb a dolguk, jobban is megengedik maguknak az eltunyulást, mert a nők nem elsősorban fizikai értelemben vonzódnak a férfiakhoz. Az nekik kb. az utolsó utáni szempont.

2015. szept. 18. 03:19
 8/12 anonim ***** válasza:

Az én szememben előnyös, de ez szubjektív.

Ne hagyd, hogy rábeszéljenek a fogyásra/szőrtelenítésre, ha te magad nem szeretnéd azt.

2015. szept. 18. 08:24
 9/12 anonim ***** válasza:

A kövérebbek, testesebbek senkinek se kellenek!

Sajnos én sem vagyok egy vékonyka, szóval tudom mit beszélek...

Évekkel ezelőtt leszoktam a dohányzásról, szinte azonnal felugrott vagy 30 kiló! Azóta nem bűzlök a cigarettától, viszont az ismerkedés terén komoly hátrányba kerültem a súlyfelesleg miatt...

Nem nagyon találok partnert így közel a 40-hez...

Pedig egy 18 körüli se csalódna, de ők a fotó alapján ítélnek, és nem válaszolnak többet, ha kiderül az a súlytöbblet, vagy a kor...

2015. szept. 18. 10:29
 10/12 anonim ***** válasza:

Akik azt írják itt hogy annyira esélytelen a kövéreknek azok küldjenek már magukról képet hogy mégis mennyire kövérek. Nem ismerkedni akarok meg nem arcképes kell csak úgy a testről amin látszik rendesen. Mert tényleg nem mindegy hogy mennyi a felesleg meg hogy helyezkedik el, nekem bejönnek a nagydarab pocakos medvék :D de akkor se jön be mindenki aki ilyen.

Szóval várom a képeket és elmondom a véleményem.

2015. szept. 19. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!