Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj? Nem értem magam!
Figyelt kérdés
Biszexnek vallom magam, de kezdek rájönni hogy inkább csak meleg vagyok, mert inkább a fiúk érdekelnek, de általába lányokba vagyok szerelmes. Fiúval inkább csak alkalmit tudok elképzelni lánnyal meg komolyabbat. Fiúval komolyat nem tudok elképzelni mert félek attól hogy egy komolyabb kapcsolat nem működne mert ha elélvezek ugymond bűntudatom van, de utánna megint kívánom a pasikat. Nem értem miért van ez. Csak értelmes válaszokat várok! :)2015. szept. 16. 18:10
1/8 A kérdező kommentje:
Ezek lemaradtak!
17éves passzív srác vagyok! ;)
Igaz komolyat nem tudnék találni sem mert nem nagyon találok senkit a városomban!
2015. szept. 16. 18:11
2/8 anonim válasza:
meleg vagy bi vagy. fogadd el, nincs ezzel baj.
3/8 A kérdező kommentje:
Elfogadtam már, de nem merek belevágni egy komolyabb kapcsolatba
2015. szept. 16. 18:19
4/8 anonim válasza:
Hát akkor ne vágj bele. :D Ki mondta, hogy kötelező? Ha úgy érzed, hogy felkészültél, akkor bele mersz majd vágni. :) Én se merek, pedig idősebb vagyok nálad. :D De majd lesz valahogy ;) Sok sikert!
5/8 anonim válasza:
Melyik varosban laksz? :D amugy hasonlo a helyzetem nekem is, es en is 17 vagyok:D
6/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam hogy nem kotelezo:D de mar vagyok valakire akivel egyutt tudnek lenni de merek belemenni :))
Utolso írj privátban! :)
2015. szept. 16. 20:07
8/8 anonim válasza:
Én is így vagyok ezzel! Szerintem 17 évesen még csak élvezd a fiúkat/lányokat, aztán majd elválik hogy mit szeretnél! Voltál már lánnyal is, vagy csak fiúkkal?
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!