Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegeknek még kamaszkorban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegeknek még kamaszkorban sem állt fel egy meztelen nő láttán vagy ha megölelt egy lányt?

Figyelt kérdés

2015. szept. 17. 16:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Viszont azonos neműnél igen. Mivel a meleg nem véletlenül meleg.
2015. szept. 17. 16:11
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A melegek már kamaszkorban is melegek.
2015. szept. 17. 16:44
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Annó egyik barátnőm mellműtétje után annó én segítettem neki fürödni és öltözködni, de rajta kívül voltak más lányok is akiket láttam meztelenül/félmeztelenül de soha nem állna fel rájuk, ill. soha nem is éreztem vágyat irántuk. Abszolút maszkulin férfi vagyok, dehát ezt dobta a gép... lánnyal nem megy. :)

25F m

2015. szept. 17. 17:14
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A heteróknak még kamaszkorban sem áll fel egy meztelen férfi láttán, vagy ha megölel egy fiút?
2015. szept. 17. 17:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha megölelek egy lányt nekem sem áll fel és akkor sem mindig ha meztelen de nem vagyok meleg
2015. szept. 17. 17:59
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól írja az 5. előttem - attól függ, hogy milyen az a látott meztelen nó vagy a megölelt lány. :)
2015. szept. 17. 18:44
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem felállt ilyenekre, de ez becsapós lehet. A kellő fizikai inger után izgalomba lehet hozni a péniszt. Nekem az is elég volt, ha megfoghattam valaki kezét, már attól felállt, de amikor fiú kezét fogtam meg úgy először, szóval randin, akkor már csak attól is felállt, hogy tudtam, hogy egy fiúval fogok randizni, szóval jóval bármilyen fizikai inger előtt. Lányra csak azért izgultam fel, mert amúgy is könnyen felizgulok, nagyon kevés inger hatására is, ha fiútól jön.

Ha egy kőheterót elkezdene csókolni/ölelgetni stb.. szopni, stb.. egy azonos nemű társa, akkor egy idő után ő is reagálna testileg (merevedés/nedvesedés, orgazmus), csak ez sokkal több időt venne igénybe, és lehet, hogy pszichésen is rosszul esne az illetőnek.

21mf

2015. szept. 17. 18:47
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

soha nem állt fel lányra

22/F

2015. szept. 17. 20:19
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

A melegek gyerekkoruk óra melegek.

Engem gyakran ölelgetnek lányok de semmi.

Viszont egyszer egy helyes, izmos fiú megölelt, arra már merevedet :D

15/f m

2015. szept. 18. 15:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon spontán szokott merevedésem lenni (pl óra alatt, de néha mondjuk nem olyan spontán mert van hogy arra gondolok hogy itt milyen jófej és kedves meleg pasik vannak de vissza a lényegre) nekem tényleg spontán de egy nő láttán azonnal lekonyul (ha lányok is olvassák nem sértegetni akarom a nőket csak ha egy nőre nézek sajnos általábana vagina jut eszembe és attól meg undorodok)
2015. szept. 18. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!