Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt olyan aki titkolja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki titkolja hogy meleg?

Figyelt kérdés
én már hónapok óta ezzel szenvedek és még mindig borzalmas szégyen érzetem és még mindig nem akarom elhinni de már ezerszer át gondoltam és mindig arra jutok hogy a fiúk jobban vonzanak ugyhogy minimum biszex vagyok de lépni nem merek és beszélni sem merek erről senkivel túl sok homofób van a környezetemben.

2015. szept. 17. 20:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
27%
igen így vagyok én is, de beszélgethetünk 22F
2015. szept. 17. 20:14
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is bi vok. Még nem voltam sráccal, de nagyon szeretnék. F 25
2015. szept. 17. 20:23
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Meleg vagyok és magammal nincs bajom, csak tudom, h a környezetem homofób...Szeretnék már egy coming out-ot, de tartok attól, h mások hogyan reagálnak. Pl agyonvernek vagy megölnek. Viszont olyan rossz másoknak hazudni saját magamról:/ 19/f
2015. szept. 17. 20:31
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem talán szerencsésebb a helyzetem, és pár barátomnak elmondtam, jól fogadták, támogattak.

Ugyanakkor a családomnak nem szeretném elmondani. Nem hiszem, hogy baj lenne belőle, de egyszerűen nem akarok fájdalmat okozni nekik ezzel.

2015. szept. 17. 20:38
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Én bi vagyok, és nem tudják rólam, max egy kettő sejti vagy magától rájött, de nem robbant ki hírként. Én óvatosan kezelem ezt a témát. Ha gondolod nekem is lehet írni :) 21F/bi
2015. szept. 17. 21:13
 6/20 anonim ***** válasza:
24%
Aktívként szivesen kipróbálnám egyszer én is a fiúval a szexet.
2015. szept. 17. 21:19
 7/20 anonim ***** válasza:
85%

4-es vagyok.

Elfelejtettem, írni, hogy természetesen én is szívesen beszélgetek bárkivel erről a dologról! :-)

31/F

2015. szept. 17. 21:20
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Szomorú dolog, hogy nagyon sokan kénytelenek letagadni saját magukat. Ez nagyon nincs így rendben. Én például sose fogom megérteni miért fáj az valakinek, hogy a másik él, boldog és önmaga lehet. Ennek inkább örülni kéne..

Nekem az egész családom egy homofób gyülekezet, ki jobban ki kevésbé. Felháborító dolgokat tudnak mondani, de most nem részletezném őket.

Amúgy én is titkolom..

2015. szept. 17. 21:43
 9/20 anonim ***** válasza:
21%
Az időjárás!
2015. szept. 17. 21:44
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
kíváncsi vagyok milyen fiúval, bi vagyok az hiszem:D 22 f
2015. szept. 17. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!