Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő srácok ti is utáljátok magatokat ha pl elélveztek?
Akkor helyesbítenék, ateista meleg vagyok.
Ne legyél homofób!
Szia.
Először is saját magadnak és saját magadban kell elfogadnod nemi identitásodat. Ez puszta biológia, és nem döntés kérdése. A lényeg hogy próbáld meg mielőbb elfogadni magad. Ha ez sikerült akkor pedig merj lépni. Nyilvánvalóan lesz olyan aki elfordul majd tőled (családtag, rokon,barát stb.) de ne félj a változástól. Ezzel nem azt akarom mondani hogy kürtöld ki a világnak hogy meleg vagy. De csak azért mert ugyanahhoz a nemhez vonzódsz attól NEM VAGY KEVESEBB!!!! Sőt, olykor az ember még jóval több is. Remélem segíthettem, ha szeretnél valakivel beszélgetni erről, vagy bármi másról keress meg nyugodtan!
nem ezen már túljutottam.
szerintem az segít,hogyha néha csak úgy maszti nélkül gondolsz fiús eseményekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!