Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Kezdő srácok ti is utáljátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdő srácok ti is utáljátok magatokat ha pl elélveztek?

Figyelt kérdés
Tehát ha kiveritek és elélveztek, utána utáljátok az egész témát, stb?

2015. szept. 15. 14:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nagyon is utálom és taszít a dolog utána, pedig amúgy elég sok mindenben benne lennék...
2015. szept. 15. 18:02
 12/19 anonim ***** válasza:
92%
11-es a melegek,biszexek pusztán azért érzik ezt szégyennek, mert ilyen a társadalmunk...:) ilyen sz@r. egyébként senki nem érezné a saját érzelmeit, szexuális orientációját szégyennek ha nem azt nevelnék belénk, hogy aki nem heteró az bújjon el és ha meleg vagy ki leszel közösítve...ha mindenhol ezt látod, tapasztalod persze h szégyennek éled meg.
2015. szept. 15. 18:24
 13/19 anonim ***** válasza:
*bocsánat, 10es
2015. szept. 15. 18:24
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Akkor helyesbítenék, ateista meleg vagyok.

Ne legyél homofób!

2015. szept. 15. 19:14
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Én nem utálom, szeretek elélvezni, még ha kanokra is gondolok közben. :D
2015. szept. 15. 23:10
 16/19 Meleg Patrik válasza:
76%

Szia.

Először is saját magadnak és saját magadban kell elfogadnod nemi identitásodat. Ez puszta biológia, és nem döntés kérdése. A lényeg hogy próbáld meg mielőbb elfogadni magad. Ha ez sikerült akkor pedig merj lépni. Nyilvánvalóan lesz olyan aki elfordul majd tőled (családtag, rokon,barát stb.) de ne félj a változástól. Ezzel nem azt akarom mondani hogy kürtöld ki a világnak hogy meleg vagy. De csak azért mert ugyanahhoz a nemhez vonzódsz attól NEM VAGY KEVESEBB!!!! Sőt, olykor az ember még jóval több is. Remélem segíthettem, ha szeretnél valakivel beszélgetni erről, vagy bármi másról keress meg nyugodtan!

2015. szept. 16. 01:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Néha aggaszt hogy egy fiura gondolok mikozbe kiverem...
2015. szept. 16. 15:56
 18/19 anonim ***** válasza:

nem ezen már túljutottam.

szerintem az segít,hogyha néha csak úgy maszti nélkül gondolsz fiús eseményekre.

2015. szept. 16. 22:17
 19/19 anonim ***** válasza:
én is szoktam maszti közben ismerős srácra gondolni és olyankor hatalmasat élvezek
2015. nov. 13. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!