Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A társkeresőktől nem érzitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresőktől nem érzitek magatokat ti is rosszul?

Figyelt kérdés
Ott mindenki tök szép, izmos, stb. Én tök vékony vok és nem vok tipikus szépfiú se. Ma kaptam egy visszautasítást, amikor nagy nehezen rászántam magam h elküldöm a képem. Sejtettem, hogy nem lesz a vége, de azt nem, hogy bunkó módon közli....
2015. aug. 31. 10:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene rosszul érezni miatta magunkat? Lehetöség ismerkedésre.
2015. aug. 31. 10:28
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A társkeresők tele vannak netről lopott képekkel, azért tök szép ott mindenki. Ne vedd magadra ha valaki bunkó mert sokan csak azért regisztrálnak hogy trollkodjanak.
2015. aug. 31. 10:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem most épp annak köszönhetően van kialakulóban valami pedig nem vagyok izmos meg ilyenek énsem :D
2015. aug. 31. 10:37
 4/8 anonim ***** válasza:
59%
Áhh, basszus bocsi benéztem a kategóriát... Én hetero kapcsolatról beszélek :D De nem hiszem, hogy annyiban más lenne a kettő utolsó voltam
2015. aug. 31. 11:03
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Elnézést! Én sem vettem észre, hogy nem hetero társkeresésröl volt szo! Miért nincs itt homo kategoria?
2015. aug. 31. 11:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Van hommo kategória csak ezek szerint nem tudsz olvasni.
2015. aug. 31. 11:39
 7/8 anonim ***** válasza:
55%

Nem. 2 méter magas, szőke, jóképűnek mondott srác vagyok.

Fél év alatt kb. egy tucat lánnyal randiztam társkeresőről, abból 8-cal csókolóztam, abból 3-mal szexeltem és az egyik a barátnőm is. Mindhárom lány elég csinos is.

21/F

2015. aug. 31. 12:37
 8/8 anonim ***** válasza:
2. válaszólónak igaza van tényleg tele van kamuval az egész!
2015. szept. 1. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!