Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a megcsalásért megbüntethetem?
#30 Most fejeltem le a laptopot 😂😂😂
Szerintem ez betegebb, mint amit a Kérdező felvetett. Az igaz, hogy nem csalja meg vele, de gondolkozzunk már egy kicsit... Ha én lennék a Kérdező helyében, akkor nem ilyen bugyuta cuccokkal büntetném, mint a "fütyizár". Max. nálam is felvetődne a "csalj meg még egyszer, de a másik nemmel".
Ja, hogy ki szerint melyik a betegebb ötlet azon lehetne vitatkozni, de tök fölösleges.
Azt viszont érdemes mérlegelni, hogy míg az eredeti felvetés csupán egy alkalmi büntetés, ami után az illető még azt csinál amit akar és úgy tagadja le ahogy akarja, úgy az én általam javasolt állandó és megbízható kontroll alatt tartja a vétkes felet.
Aztán, hogy egyáltalán van-e értelme hinni a vétkesnek hosszútávon vagy itt megroppant a kapcsolatuk mestergerendája, na ez megérne pár sornyi vitát.
De ez nem a mi kompetenciánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!