Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek a megcsalásért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a megcsalásért megbüntethetem?

Figyelt kérdés
Azt mondta a pasim bármit megtesz csak fogadjam vissza. Arra gondoltam, hogy cserébe egy fiúval kelljen együtt lennie. Persze nem csajként. Túl gonosz lennék? Meg egyáltalán szerintetek találok erre fiatal srácot vmi fórumon v oldalon?

2015. szept. 15. 11:30
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
#30: Hát ez se kevésbé beteg ötlet...
2015. szept. 18. 13:58
 32/38 anonim ***** válasza:

#30 Most fejeltem le a laptopot 😂😂😂

Szerintem ez betegebb, mint amit a Kérdező felvetett. Az igaz, hogy nem csalja meg vele, de gondolkozzunk már egy kicsit... Ha én lennék a Kérdező helyében, akkor nem ilyen bugyuta cuccokkal büntetném, mint a "fütyizár". Max. nálam is felvetődne a "csalj meg még egyszer, de a másik nemmel".

2015. szept. 18. 20:10
 33/38 anonim ***** válasza:

Ja, hogy ki szerint melyik a betegebb ötlet azon lehetne vitatkozni, de tök fölösleges.

Azt viszont érdemes mérlegelni, hogy míg az eredeti felvetés csupán egy alkalmi büntetés, ami után az illető még azt csinál amit akar és úgy tagadja le ahogy akarja, úgy az én általam javasolt állandó és megbízható kontroll alatt tartja a vétkes felet.

Aztán, hogy egyáltalán van-e értelme hinni a vétkesnek hosszútávon vagy itt megroppant a kapcsolatuk mestergerendája, na ez megérne pár sornyi vitát.

De ez nem a mi kompetenciánk.

2015. szept. 19. 13:19
 34/38 anonim ***** válasza:
kérdezö a pasid helyébe én elkuldenélek a jo cur-va édes any-ad-ba ha ilyet kérnél tölem, én 100 százalékban hetero vagyok, még a világ legjobb nöje kedvért sem tenném meg ezt, ez egyszeruen undorito és beteges
2015. okt. 25. 20:05
 35/38 A kérdező kommentje:
Ezért van, hogy te itt írsz, ő meg élőben élvezhet egy nőt :)
2015. okt. 25. 23:41
 36/38 anonim ***** válasza:
100%
hát kérdezö én téged nem neveznélek nönek, am meg honnan veszed hogy nekem nincs nöm?
2015. okt. 27. 19:18
 37/38 A kérdező kommentje:
Onnan h ahelyett h vele lennél ide jársz fel :D
2015. okt. 31. 10:33
 38/38 anonim ***** válasza:
Attól hogy benézek ide néha az nem azt jelenti hogy nincs barátnőm, amikor feljövök ide az is csak azért van mert kérdést irok ki, nem szoktam itt sokáig lógni nekem nem ez az életem, a te kérdésedre meg véletlenül rátaláltam és nem birtam ki hogy ne szóljak hozzá, ennyi.
2015. okt. 31. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!