Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek a megcsalásért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a megcsalásért megbüntethetem?

Figyelt kérdés
Azt mondta a pasim bármit megtesz csak fogadjam vissza. Arra gondoltam, hogy cserébe egy fiúval kelljen együtt lennie. Persze nem csajként. Túl gonosz lennék? Meg egyáltalán szerintetek találok erre fiatal srácot vmi fórumon v oldalon?

2015. szept. 15. 11:30
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

# 20

Mit éreznél segítségnek?

2015. szept. 15. 13:52
 22/38 anonim ***** válasza:
91%
Én teljesen megértem a kedves kérdezőt. Habár én meleg vagyok, s még soha sem csaltak meg, de értem a logikáját. Ő most itt nem elégtételt akar, vagy büntetni a barátját, ellenben azzal, amit a kérdésében írt, hanem a szavahihetőségében megbizonyosodni, hogy nem-e csak a levegőbe beszélt amikor ezt mondta neki, hogy érte bármire képes lenne. És ebből kifolyólag, ha erre is képes lenne a fiú, akkor valóban sokat jelent neki, képes érte küzdeni, megtenni olyan dolgokat, amiket különben nem tenne meg. Visszafelé nem hiszem, hogy elsülhet a dolog, ahhoz ennél több kellene, mint hogy most egy másik fiút elégít ki orálisan. Hogy erre találsz-e megfelelő fiút, az kérdéses, interneten szerintem vannak ilyenek. Nah, ilyenkor lenne jó egy GBF, aki segítőkészen vállalná a feladatot 😂
2015. szept. 15. 14:33
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

"megbizonyosodni, hogy nem-e csak a levegőbe beszélt amikor ezt mondta neki, hogy érte bármire képes lenne"

Szándékosan nem akarok extrém példákat írni, de gondolom, józan ésszel azért belátható, hogy a "bármit" valami épeszű határokon belül értette.

"képes érte küzdeni"

Nekem valahogy más fogalmaim vannak arról, hogy valaki "küzd értem", és szerintem az a kapcsolat, amiben egyik fél nem tudja feldolgozni megfelelő módon a saját fájdalmát, sérelmét, és akár szakítás helyett, akár ahelyett, hogy próbálná újraépíteni a másikkal kettőjük kapcsolatát, bosszúvágyból, egóból megalázni és a kegyeiért pitiztetni akarja azt, akit valaha szeretett, az eleve halálra van ítélve.

Talán érdemes lenne mindként félnek úgy kilépnie belőle, hogy a saját emberi méltóságát megőrizve elengedi a másikat egy beteg ötlettől vezérelt szánalmas végjáték helyett.

2015. szept. 15. 14:54
 24/38 A kérdező kommentje:
Na amit írtál kedves meleg srác, az tök jól leírja amit gondolok. Lehet sőt esélyes, hogy a végén mégse akarnám, de látnám, hogy megteszi-e. Az is lehet a sráccal megbeszélném, hogy max verje ki neki, de a lényeg, hogy BIZONYÍT! A többi okoskodást nagyon köszönöm. Kár, hogy nem jóindulatú hanem rossz, még akkor is ha lenne benne igazság a hangvitel miatt nem érdekel. Mert NORMÁLISAN írtam és mégis sokan azt gondolják itt, hogy ha osztják azt észt akkor a stílust se kell megválogatniuk....
2015. szept. 15. 15:04
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

# 24

Ha tényleg elégtételnek és büntetésnek éreznéd, hogy egy másik férfi eljuttassa bármi módon az orgazmusig, akkor tégy belátásod szerint.

Legalább szerezne egy tapasztalatot azzal, hogy a férfiak tényleg ügyesebbek-e ebben, mint a nők, ahogy a biszex pasik állítják, (vagy pontosabban inkább abban, hogy az általad kiszemelt pasi ügyesebb-e ilyen téren nálad), ha meg esetleg van akár egy minimális biszex hajlama, akkor elindíthatod egy érdekes úton ezzel a kis kalanddal.

2015. szept. 15. 15:18
 26/38 anonim ***** válasza:
75%
Megbünteted a megcsalásért úgy hogy újra megcsal egy pasival ?
2015. szept. 15. 22:17
 27/38 anonim ***** válasza:
75%
Hát te szerintem hülye vagy, és semmit sem ér neked a csávó, ha ilyeneket megcsináltatnál vele.
2015. szept. 15. 23:14
 28/38 anonim ***** válasza:
Én azért lecumiznám a csávódat büntetséből. :D :P
2015. szept. 16. 21:45
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kritizálás, csak a válaszolók egy része próbálja az sugallni,hogy legyen már egy kis önbecsülésed.
2015. szept. 16. 23:42
 30/38 anonim ***** válasza:
47%

Szia!

Szerintem vegyél neki egy fütyizárat amit viselnie kell mostantól állandóan, te pedig tedd el a kulcsait és csak akkor vedd le amikor neked szükséged van a fütyijére.

Nekem is ilyet kell viselnem és nagyon sokat jelent mindkettőnknek az így nyert biztonságérzet.

Nem tudom mekkora fütyije van a párodnak, de nekem a CB3000-es tökéletesen bejött. Teljesen biztonságos, kényelmes, állandóan viselhető, még a hajnali merevedéskor sem válik kényelmetlenné. Van hozzá három különböző méretű büntető tüske is amit akkor használhatsz (mérettől és időtartamtól függően), amikor valamiért büntetni szeretnéd a párodat. Ilyenkor a merevedő pénisz saját magát feszíti bele az öt tüskébe ezzel jól kezelve a szükségtelen merevedést: Az ilyenkor önmagának okozott fájdalommal gyakorlatilag önmagát bünteti meg. Persze ezt te ki is használhatod, mert ha te ilyenkor simogatod és ezzel merevedést idézel elő nála akkor ez neki külön büntetés lehet.

Amire normális esetben -ugye, semmi szükség, hiszen maga a fütyizár viselése (tüskebetét nélkül is) elegendő.

Nagyon javaslom, hatásos és biztonságos.

Magának az eszköznek a viselése biztonság érzetet kölcsönöz mindkettőtök számára

2015. szept. 18. 13:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!