Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a megcsalásért megbüntethetem?
Pasit mindenképp találsz neten, ha ez megnyugtat.
Aztán vicces lenne, ha visszanyalna a fagyi és kiderülne barátodról, hogy biszex/meleg. Mert, ha jól értem, te egy hetero lány vagy(?)...
Ha megcsalt, akkor nem megbüntetni kell, hanem kidobni és annyi. Sok értelme van egyébként szexért szexszel "visszavágni"... Nem gonosz vagy, csak pöppet hülye. Milyen kapcsolat már az ilyen? Eh...
Próbálom megérteni, hogy neked mennyivel lenne jobb érzés a tudat, hogy a pasid nem csak egy nővel csalt meg, de még egy férfival is.
Velem van baj, ha nem vágom?
A pasim azt mondta bármit megtenne csak ne szakítsunk. Ha ezt megteszi akkor látom komolyan szeret. Ha nem akkor meg üres szöveg volt. Az is lehet, hogy végül nem kell elmennie, de megérdemel egy kis szivatást. Akit csaltak már meg együtt tud velem érezni. Akit még nem az meg kívánom, hogy ne érezze milyen...
Mr Pofon, ha pasi lennék miért adnám be ezt a szöveget? Csak ezt áruld már el kérlek! Mert én nem látok logikát benne. A fantáziád elég vad.... Csak ugye ha most a te agyaddal gondolkozom, akkor ha pasi vok simán keresek magamnak pasit. Mert ahogy láttam van itt pár ismerkedős kérdés. Ergó simán találnék biztos ha pasi lennék is. Nem? Akkor mi értelme lenne kamut kitalálnom? Még macerásabb is lenne. Azt mondják mindenki magából indul ki. Én magamból kiindulva az egyszerű utat választanám.
# 13
Szerintem akkor kizárólag akkor van értelme együtt maradni azzal, aki megcsalt, ha:
1) nagyon szereted, és fontos neked
2) el tudod hinni, hogy őszintén megbánta, amit tett, és szeret téged
3) valóban úgy érzed, hogy meg tudsz neki bocsánati, és ha elfelejteni nem is lehet, ami történt, de idővel helyre tudod tenni a fejedben, fel tudod dolgozni úgy, hogy sem magadban nem hordozod örök tüskeként, se a szemére nem hányod folyton újra meg újra adandó alkalommal.
Szerintem érdemes lenne őszintén végiggondolnod, hogy ha mind a három igaz lenne rád nézve, akkor lennének-e olyan ötleteid, hogy emberi méltóságában megalázd a másikat, vagy akár csak a manipulatív érzelmi játszmáiddal zsarold.
És ettől jobban fogod érezni magad?
Így duplán fog megcsalni a "pasid".
Próbálom megérteni.. ha az én barátom lefeküdne egy sráccal,nekem az is megcsalás, hiába nem homokos.
Egyáltalán,ki az a h.ülye aki visszafogadja a párját,miután megcsalta.NEm elég egyértelmű,hogy csak kihasználta..és hogy találna jobbat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!