Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A migránsok a vándorlásaik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A migránsok a vándorlásaik közben hogy szexelnek? Melegek hogy élik meg? Tudnak maszturbálni?

Figyelt kérdés

2015. szept. 13. 10:02
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
Szerintem tök mindegy hogy hogyan utaznak/honnan jönnek, én biztos nem állnék neki szexelni egy többezer km-es úton..
2015. szept. 13. 19:25
 12/24 anonim ***** válasza:
80%
Nem valószínű, hogy szexelni van erejük, idejük. A férfiak meg könnyen maszturbálnak pár perc elég rá. Majd szaporodnak Németországban!!! Ettől tarts inkább!
2015. szept. 13. 23:06
 13/24 anonim ***** válasza:
86%
Sokat nyilván nem hallani erről, mert nem szívesen beszélnek róla, de azt már több helyen is olvastam, hogy a nőknél rendszeresen előfordul, hogy megerőszakolják őket útközben. Az embercsempészek különösen, de időnként akár a saját társaik is. Egyszerűen azokban a kultúrákban, ahonnan jönnek, meg azon országok egy részében is, amelyen keresztülmennek, az ilyen sokkal elfogadottabb. Mint ahogy például a többnejűség is, vagy hogy a férfiak pénzért vásárolnak feleséget maguknak, a nőnek pedig ebbe ilyenkor csak kevés beleszólása van...
2015. szept. 13. 23:33
 14/24 anonim ***** válasza:
60%

Kedves kérdező ez érdekes kérdés valóban!

Ezek szerint neked tán van aki tetszene köztük.

Bár alapból a többségnek igaza van a válaszában.

Tuti nem a szexen járnak a gondolataik.

Inkább a célon hogy elérjék ahol élhetnek.

Meg hallani hogy sok a fertőző beteg is köztük ami nemi betegség is.De lehet hogy van aki melegként elfogadja őket is.

2015. szept. 14. 16:07
 15/24 A kérdező kommentje:
14. Mivel a menekültek is biológiai lények, függetlenül a nemi és egyéb betegségeiktől, irányult a kérdésem. Hiszen a maszturbálás inkább egy tabu, függetlenül attól, hogy mindenki csinálja, pedig a nemi hormonok termelődnek.
2015. szept. 15. 00:02
 16/24 anonim ***** válasza:
63%
hat sztem sem szexelnek tul sokat. viszont, az mar erdekes kerdes hogy egy no aki egesz eleteben ugy ellt hogy a ferfiak azt tehetnek vele amit akarnak, az hogy eli meg ha megeroszakoljak? valoszinuleg sir egy kicsit, de aztan megy tovabb, mivel ez szamara a normalis..
2015. szept. 15. 00:52
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

Mert iszlám vallásúak,azért dobálják el a disznóhúst.

Örülök,hogy neked ez a legnagyobb bajod,h hogy maszturbálnak. Nekem a családom már kivezényelték hozzájuk,engem is,a gyerekem kire

2015. szept. 17. 18:16
 18/24 anonim ***** válasza:
Hagyom majd?
2015. szept. 17. 18:17
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
#17 A disznóhúsmentes kaját is eldobálják, sőt, a vizet is.
2015. szept. 17. 18:17
 20/24 anonim ***** válasza:
98%
19: hát akkor bszák meg. Én 2-3 helyen dolgozom,h fizessem a hitelem. Mivel eüs vagyok,behívtak. A családom is(rendőr,mentős,bvs). Kit érdekel,ki viszi a gyerekem iskolába!?
2015. szept. 17. 18:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!