Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem őszinték a melegek?
Figyelt kérdés
A társkereső oldalakon keresgélő melegek nagy többsége kamus, életkorban sokat letagadnak,vagy betegségeket titkolnak el.A legszomorúbb,ha nős,vagy bi emberek szórakoznak kapcsolatkereső melegekkel.Otthon játsszák a hű,példás családapát,közben popsi vagy farok után loholnak.Ha valaki tudja,hogy meleg,miért házasodik,nem gondolja,hogy így több ember életét is tönkre teheti?Aki pedig egyszer már megkóstolta a férfit,sosem tud lemondani róla.Szóval utálom a sok képmutató,gyáva és beszari nőst és bit.
2015. szept. 9. 10:43
1/8 anonim válasza:
Én konkrétan azért nem vagyok őszinte, mert nem érdemlik meg az őszinteségem.
2015. szept. 9. 11:09
2/8 anonim válasza:
Munkahelyemen van egy full meleg srác,nyomja a kamu szövegét,manipulálni szeretne mindenkit,tipikus undorító meleg,hál isten elküldték vmi mondvacsinált indokkal!!
Szerintem nincs is annál rosszabb ha egy meleg,törtető,magabiztos,arrogáns és manipulál mindenkit mert jól tud kommunikálni! EZ A SAJÁT VÉLEMÉNYEM CSAK!
2015. szept. 9. 11:28
3/8 A kérdező kommentje:
Szerintem,hogy ki hogyan viselkedik,nem szexuális beállítódás kérdése.Nyilván a melóhelyen kavaró srác alapból ilyen .Én ezt sem szeretem,nem vagyok ilyen,nekem a megbízhatóság nagyon fontos.
De aki nős,az sem időben,sem lélekben nem engedheti,nem engedhetné meg,hogy szórakozzon.Ígér,majd eltűnik a legtöbb, pedig nem összeköltözésre vágytam,hanem egy barátra.De anyuci otthon ugye időre várja,így ebédidőben szeretnének max "légyottozni" Nekem ez nem kell,ha tudnám,nem mennék bele,de a párkeresőkön nem írják ki,max, ha lebuknak.Sajnos!
2015. szept. 9. 11:42
4/8 anonim válasza:
"Miért nem őszinték a melegek?"
Miért degenerált az összes kérdező? Jaaaaaa, nem az összes kérdező , csak te. Ez a válasz a kérdésedre is ^^
"Szóval utálom a sok képmutató,gyáva és beszari nőst és bit" Most biszexek vagy melegekről beszélsz? :'D Degenerált troll.
2015. szept. 9. 13:33
5/8 anonim válasza:
Én 1 év alatt a társkeresőkön talán egy kamussal beszéltem, benne se vagyok biztos.
2015. szept. 9. 19:06
6/8 MrPifta válasza:
mert aki komolyan gondolja, az már régen elkelt
2015. szept. 10. 10:24
7/8 anonim válasza:
Sosem értettem mi a fene történt a világgal a szexualitás merre haladt....az ókorban pl a görögöknél teljesen normális volt hogy a férfiak bizonyos alkalmakkor ittak és összejártak lefeküdni egymással vagy eszerre 10en csinálták hasonló körülmények között...külön bizonyos ünnepeken szokásssá nőtte ki magát a borozás és a szex saját vagy másneműekkel...Ma meg hatalmas kerítésekkel választjuk el az emberekt ki hetero ki meleg ki biszex...Ezek miatt meg nehéz sok embernek behatárolódni egy fal mögé.A kérdésedre válaszolva szerintem leginkább a szándékaikat nem fejtik ki rendesen az oldalakon...sok olyan pasi van akik százával kefélnek netes ismerősökkel akiket éppen msot találtak közben az adatlapján villog hogy tartós kapcsolatot keres...:D
2015. szept. 11. 14:24
8/8 anonim válasza:
Néha töröm a fejem én is ezen. Pl elutasítani se tudnak normálisan. Néha olyan bunkó válaszokat kapok, vagy még keményebb amikor kép után nem ír és letilt. Szánalmas. Én ha nem jön be vki próbálom nem megbántani és olyat írok pl, hogy helyes, de nekem túl férfias:) Így úgy kap nemet, hogy nem bántom meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!