Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg ferfiak, valami tanacs?
Szoval en egy 27 eves No vagyok es egy eve teljesen beleestem egy ferfiba.O olyan 38-40 eves lehet.A lenyeg,hogy kikosarazott de en nem adtam fel es finoman de tovabb probalkoztam.Par napja kiderult,hogy a pasi meleg.
A kerdesem az lenne,hogyan tudnam visszaszerezni a baratsagat?Mert teljesen elfordult tolem,mert tovabb probalkoztam.Nyilvan sokszor hozhattam kinos helyzetbe,de mentsegemre szoljon nem tudtam,hogy meleg.Most csak valahogyan vissza szeretnem allitani a jo viszonyt koztunk csak nem tudom,hogyan kozeledjek hozza. :(
Uhh... Hát így belegondolva akkor nem kell semmit sem vissza szerezned, nem? Egyszerüen viselkedj vele ezen túl barátként, és biztos észre veszi majd, hogy nem akarsz már többet és akkor oldottabb lesz. :) Majd később aztán majd be is avat a titkába :)
A lényeg, hogy nem kell semmit különöset tenni. Csak légy a barátja. :)
24/F/M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!