Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én passzív vagyok akkor?
Még nem voltam fiúval, de arra vágyom, hogy pénisz legyen a fenekemben. Ugyanakkor az is izgat, hogy orálisan kielégítsen egy másik srác. De kipróbálnám azt is, hogy milyen a másik srácot kielégíteni orálisan és, hogy milyen, ha az én péniszem van az ő fenekében.
20/f vagyok
Ez alapján inkább uni. De lehet, egyszer-kétszer kipróbálod a másikat, aztán rájössz, hogy mégis inkább az izgat jobban, hogy téged dugjanak, és azt szeretnéd mindig. Ha így lesz, akkor attól még lehetsz passzív, hogy egyszer esetleg kipróbáltad a többit is. ;)
És lánnyal egyébként voltál már, vagy izgat? Mert akkor még bi is lehetsz. ;)
Nem volt még lánnyal sem és nem is izgat :D
Jelenleg azt érzem, hogy az jobban izgat, hogy megdugjanak, minthogy én dugjak mást :D
én tudtam még mikor nem is feküdtem le senkivel hogy passzív vagyok.. mindig úgy fantáziáltam róla hogy engem csinálnak meg:D egyáltalán nem izgat, hogy én csináljam... sőt, szerintem fel se állna
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!