Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak kicsi a pénisze, ami kezdi megölni a kapcsolatot. Mit tegyek?
19 vagyok, a barátom 20 éves. A probléma az, hogy nem képes megbarátkozni a méretével. Egy éve járunk, de csak 3 hónapja volt az első aktusunk. Én nagyon szerettem volna az előtt is, mert nagyon szerelmes vagyok belé és szerettem volna ezt testileg is kifejezni neki, de nem eröltettem, mert éreztem, hogy valami zavarja. Az első alkalmunknál olyan feszült volt, hogy mit szólok majd, hogy szinte bepánikolt. 13-14 centis a farka állva. És ez engem egyáltalán nem zavar, nem zavart és nem is fog, de ezt nem érti meg. Eddig csak kétszer feküdtünk le és én mind a kettőt nagyon élveztem, főleg mert neki adhattam a szüzességem.
Utóbbi időben féltékenykedni is kezdett. Azt hiszi megcsalom, vagy ha most nem akkor majd a jövőben, mert neki kicsi.
Teljes szívemből szeretem őt! De ez tényleg mérgezi az egészet... Hiába beszélek vele, nem ismeri be, hogy ő nekem úgy tökéletes ahogy van.
Tudnátok valamit tanácsolni? Személyes tapasztalat?
Megértem a barátod.
Nekem 17 cm és ezt még az elfogadható kategóriába sorolom. Ha 14-15 cm lenne, már azt is kicsinek tartanám.
21/F
Ha szexi csaj vagy ülj bele az enyémbe ;)
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!