Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A barátomnak kicsi a pénisze,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátomnak kicsi a pénisze, ami kezdi megölni a kapcsolatot. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

19 vagyok, a barátom 20 éves. A probléma az, hogy nem képes megbarátkozni a méretével. Egy éve járunk, de csak 3 hónapja volt az első aktusunk. Én nagyon szerettem volna az előtt is, mert nagyon szerelmes vagyok belé és szerettem volna ezt testileg is kifejezni neki, de nem eröltettem, mert éreztem, hogy valami zavarja. Az első alkalmunknál olyan feszült volt, hogy mit szólok majd, hogy szinte bepánikolt. 13-14 centis a farka állva. És ez engem egyáltalán nem zavar, nem zavart és nem is fog, de ezt nem érti meg. Eddig csak kétszer feküdtünk le és én mind a kettőt nagyon élveztem, főleg mert neki adhattam a szüzességem.

Utóbbi időben féltékenykedni is kezdett. Azt hiszi megcsalom, vagy ha most nem akkor majd a jövőben, mert neki kicsi.

Teljes szívemből szeretem őt! De ez tényleg mérgezi az egészet... Hiába beszélek vele, nem ismeri be, hogy ő nekem úgy tökéletes ahogy van.

Tudnátok valamit tanácsolni? Személyes tapasztalat?

2015. szept. 1. 17:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha önértékelési problémája van abból nehezen tudod kibillenteni sajnos.
2015. szept. 1. 22:22
 12/16 anonim ***** válasza:
75%
Szóval akkor 3 hónappal ezelőttig semmi mást sem csináltatok szexen kívül? Mert úgy mondod, mintha sosem láttad volna előtte. :O Az azért kemény. Amúgy egyáltalán nem kicsi neki, teljesen átlagos! Mutass meg neki egy-két kérdést ahol erről van szó. A többség megmondja, hogy ez nem kicsi. De azért ilyen szintű idegesség már kóros, lehet neki inkább egy pszichológusra lenne szüksége. Esetleg visszafordíthatod a dolgokat. Legyél te féltékeny, hogy mi van ha mással szexel és veled azért nem akar. Akkor talán látja, hogy ez neked hogy esik. Mondd meg neki, hogy számodra sértő, hogy ezzel lenéz téged ha azt hiszi, hogy neked csak a nagy farok kell.
2015. szept. 2. 08:54
 13/16 anonim ***** válasza:
53%

Megértem a barátod.

Nekem 17 cm és ezt még az elfogadható kategóriába sorolom. Ha 14-15 cm lenne, már azt is kicsinek tartanám.

21/F

2015. szept. 2. 09:47
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Ha szexi csaj vagy ülj bele az enyémbe ;)

30F

2015. szept. 2. 09:51
 15/16 anonim ***** válasza:
87%
Ugyan már, szálljunk le a földre! Hogy volna kicsi a 13-14 cm-es pénisz? Minden tudományos (igazán tudományos) felmérés közli, hogy az átlagos álló pénisz 12-13 cm. Hagyjuk már a nagyzolást! Csak itt a gyakorin van mindenkinek 17-20 cm-es pénisze. Magyarország pénisz-nagyhatalom. Persze csak szóban, mert ha lekerülnének a gatyák, kiderülne, hogy azok a 17-20 cm-es péniszek rossz vonalzóval lettek mérve. Röhej.
2015. szept. 2. 13:36
 16/16 anonim ***** válasza:
87%
Esetleg villany leoltás,és sötétben mászol rá. Nekem a sok orál segített annó feloldódni,meg ha a párom rám mászott. Eleinte tényleg nehezen hittem el,hogy valóban tetszik neki,de aztán megbékéltem vele. Mássz rá sok helyen,vagy súgd a fülében itt-ott,hogy kívánod. Ha lámpánál meg nem megy,akkor egy kis ideig a sötétben is lehet.
2015. szept. 2. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!