Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak kicsi a pénisze, ami kezdi megölni a kapcsolatot. Mit tegyek?
19 vagyok, a barátom 20 éves. A probléma az, hogy nem képes megbarátkozni a méretével. Egy éve járunk, de csak 3 hónapja volt az első aktusunk. Én nagyon szerettem volna az előtt is, mert nagyon szerelmes vagyok belé és szerettem volna ezt testileg is kifejezni neki, de nem eröltettem, mert éreztem, hogy valami zavarja. Az első alkalmunknál olyan feszült volt, hogy mit szólok majd, hogy szinte bepánikolt. 13-14 centis a farka állva. És ez engem egyáltalán nem zavar, nem zavart és nem is fog, de ezt nem érti meg. Eddig csak kétszer feküdtünk le és én mind a kettőt nagyon élveztem, főleg mert neki adhattam a szüzességem.
Utóbbi időben féltékenykedni is kezdett. Azt hiszi megcsalom, vagy ha most nem akkor majd a jövőben, mert neki kicsi.
Teljes szívemből szeretem őt! De ez tényleg mérgezi az egészet... Hiába beszélek vele, nem ismeri be, hogy ő nekem úgy tökéletes ahogy van.
Tudnátok valamit tanácsolni? Személyes tapasztalat?
huh, nehéz lesz..
ha valaki ennyire bebeszélte magának és nem fogja meg hogy te így szereted. És a 13-14 nem is kicsi, elvileg átlag méret.
Próbálj meg rámászni hogy érezze hogy kívánod, stb, mást nem tudok javasolni, itt a beszéd nem fog segíteni.
Szinte beteges ez a viselkedése.
Nem véletlen vagy vele, és nem a farkába szerettél bele.
Úgy meg pláne értelmelen a féltékenykedése, hogy élvezed vele a szexet.
Gondolkodtasd el ezen.
Talán segít.
Köszi a válaszokat!
Mindent próbáltam már. Beszélni vele, bizonygatni..
Már annyiszor kínálkozom fel, hogy én szégyenlem már néha.
Mikor alányúlok, harapdosom a nyakát vagy az ajkait, akkor érzem azt, hogy már mindjárt meg van, de mikor lehúzom a sliccét elhúzódik. És bevallom már elegem van a folyamatos bocsánatkéréseiből.
Nalam is ez a helyzet, en is szinte 0 onbizalommal rendelkezem a meretem miatt. 14-15cm nekem is.
De azert ha a baratnom ennyiszer probalkozna biztosan helyrebillene az onbizalmam.
Azt tanacsoltam volna hogy massz ra sokszor, de ha ezt csinalja ellenere akkor csak egy otletem van: mond meg neki hogy ez igy nem allapot, vele akarsz lenni, testileg lelkileg, kivanod. De ha ez igy megy akkor nem lesz jo vege a kapcsolatnak mert ez megmergezi az egeszet.
Drágám, ha félre fogok d..gni, vagy elhagyni, az nem azért lesz, mert kicsi a fa..ad, hanem mert hiába van, de nem használod!:)
Nekem ez is teljesen megfelel, nem igaz, hogy nem látod, hogy mennyire élvezem, sajnálom, hogy ennyire vak vagy, de most már szedd össze magad, nekem ez teljesen jó, de ha neked ez így nem megfelelő, akkor hagyj el, és akkor legyél boldog nélkülem!
Ha ez nem használ, akkor reménytelen a pasi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!