Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha nincs éppen csajotok kiveritek saját kezűleg vagy szopattok egy meleg fiút?
Én bi pasi vagyok. Egyszer egy bulin a "számba adták" és tetszett (mondhatni egy kicsit "farokfüggő" lettem), de fiúkkal igazán csak a szopás érdekel, ha én csinálhatom, viszonzás nélkül.
Az 5-ös válaszoló aggodalmaira:
1. Az ismerős először "mellbevágó" lehet, de ha mindketten "azt" szeretnétek, akkor úgysem derül ki, hiszen egyikőtök sem szeretné. Nekem is van olyan ismerősöm, akivel pl. kézi meccsen néha együtt sörözünk, beszélgetünk, ettől függetlenül meg időnként megszopat a garázsában mert tetszik neki.
2. Mitől lenne betegebb, mint egy lány (gondolom az AIDS-re gondolsz).
3. Ha tetszik akkor mi a gond? Nekem is mondta már pasi, hogy jobban csinálom mint a felesége vagy némelyik "fizetős" csaj! :D
4. A lebukás senkinek sem érdeke, erre pl. én is vigyázok.
Szabadban nekem is nagyon tetszik, más kérdés, hogy némelyik kicsit "extrémebb" hely még akár adrenalin növelő is lehet.
Szerintem ez jópár heterót is izgat, mert bárhol lehet csinálni, különösebb érzelem sem kell hozzá és nagyon jó lehet (különösen ha tele van valaki).
Nem kell melegnek lennie, bi is lehet :)
Sokan inkább a kezüket választják minthogy egy bajszos szakállasat... sajnos
Fiúk, ha Szekszárd környékén vagytok és nincs csajotok, ne fárasszátok a csuklótokat! :DDD
Ha meleg fiú helyett megteszi egy bi pasi, szopassátok azt! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!