Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk ha nincs éppen csajotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ha nincs éppen csajotok kiveritek saját kezűleg vagy szopattok egy meleg fiút?

Figyelt kérdés

2015. aug. 30. 16:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
78%

Én bi pasi vagyok. Egyszer egy bulin a "számba adták" és tetszett (mondhatni egy kicsit "farokfüggő" lettem), de fiúkkal igazán csak a szopás érdekel, ha én csinálhatom, viszonzás nélkül.

Az 5-ös válaszoló aggodalmaira:

1. Az ismerős először "mellbevágó" lehet, de ha mindketten "azt" szeretnétek, akkor úgysem derül ki, hiszen egyikőtök sem szeretné. Nekem is van olyan ismerősöm, akivel pl. kézi meccsen néha együtt sörözünk, beszélgetünk, ettől függetlenül meg időnként megszopat a garázsában mert tetszik neki.

2. Mitől lenne betegebb, mint egy lány (gondolom az AIDS-re gondolsz).

3. Ha tetszik akkor mi a gond? Nekem is mondta már pasi, hogy jobban csinálom mint a felesége vagy némelyik "fizetős" csaj! :D

4. A lebukás senkinek sem érdeke, erre pl. én is vigyázok.

Szabadban nekem is nagyon tetszik, más kérdés, hogy némelyik kicsit "extrémebb" hely még akár adrenalin növelő is lehet.

Szerintem ez jópár heterót is izgat, mert bárhol lehet csinálni, különösebb érzelem sem kell hozzá és nagyon jó lehet (különösen ha tele van valaki).

2015. szept. 5. 08:31
 12/19 anonim válasza:
22%
FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ NEM
2015. szept. 5. 10:41
 13/19 anonim ***** válasza:
61%
Gusztustalanok vagytok :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Egytől egyig:DDDDDDDDDDDDDDD Nem szép dolog kihasználni egy meleg fiút csak azért, hogy leszopjon titeket:DDDDDDD SZÁNALMAS. ÉS MÉG TI HETEROK ITÉLÍTEK EL A MELEGEKET? SZÉGYEN. Ássátok el magatokat:D
2015. szept. 5. 13:46
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem kell melegnek lennie, bi is lehet :)

Sokan inkább a kezüket választják minthogy egy bajszos szakállasat... sajnos

2015. szept. 14. 14:21
 15/19 anonim ***** válasza:
65%

Fiúk, ha Szekszárd környékén vagytok és nincs csajotok, ne fárasszátok a csuklótokat! :DDD

Ha meleg fiú helyett megteszi egy bi pasi, szopassátok azt! :D

2015. szept. 14. 14:59
 16/19 potyike ***** válasza:
65%
Bp.i barátot keresek,aki ha szükségét érzi meglátogat
2015. szept. 20. 12:48
 17/19 anonim ***** válasza:
65%
Ha gondoljátok nekem írhattok, nehogy elfáradjon a kezetek ;)
2015. nov. 4. 18:14
 18/19 anonim ***** válasza:
65%
van egy kollégám aki kezeli ha nagyon kanos vagyok és jobban csinálja mint a csajom de használom a kezem is szabadban tényleg adrenalin növelő 19F
2015. nov. 29. 07:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Azért csak élvezetesebb egy srác :P
2017. szept. 21. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!