Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha nincs éppen csajotok kiveritek saját kezűleg vagy szopattok egy meleg fiút?
Figyelt kérdés
2015. aug. 30. 16:58
1/19 anonim válasza:
egy meleg fiut jobb lenne találni persze, de inkább sajna marad a kezem.
3/19 anonim válasza:
Sajnos marad az öt combú tehén. De jó lenne egy srác.
4/19 anonim válasza:
egy travit/cd-t szopatnék..ha azt nem akkor marad a kiverés. ha egyik se akkor szopatnék meleg fiút
5/19 anonim válasza:
Nem tudom, hogyan jutottam most ide, de ami tény, hogy nem elsőként kerül elém ilyen kérdés. Heteró vok és mostanság kanos. Néha gondolok rá, hogy hagynám egy vékony fiúnak, de 4 parám van.
1. Nehogy ismerős legyen.
2. Nehogy beteg.
3. Mi van ha tetszik a dolog és akarom, hogy csinálja máskor.
4. Le ne bukjak. Így pl haza nem vinném...Max szabadban.
6/19 anonim válasza:
Az előttem szólóval telljesen megegyező állásponton vagyok. Jólenne de nehogy kiderüljön. Amugy szerintem ha ott lennèk abban a helyzetben simán beraknám a szájába egy igènyes srácnak. Mèg lehet èn is bevennèm ha tetszik a dolog.
7/19 anonim válasza:
Én hetero vagyok. Nem igazán szeretném hogy bárki is csakúgy megtegye, még egy ismeretlen nőnek sem igazán engedném. Én csak a barátnőmmel csinálom, ha épp nincs akkor a kezemmel. És valahogy nem izgat a dolog hogy egy fiúval csináljam
9/19 anonim válasza:
Hol van az a meleg fiú????
Jöhet!, csak bátran tessék jelentkezni...
10/19 anonim válasza:
Huha o_o akkor ez most, hogy van? Most akkor bi-k lennének a válaszolók? :p enye enye vagy simán egy hetero is bevállalja, nem is gondoltam volna, ha ezt tudom már annyi gyakorlatom lenne furulyázásból :'D mester lehetnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!