Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegeknél mennyire számít a külső?
én is csak hallásból tudom hogy nagyon válogatósak a melegek. és igen tényleg csak 10% azok közül a legtöbb jóképű!
de komolyan :D sokszor láttam már melegeket akik nem néznek ki rosszul. lehet a természet ezzel kompenzál tudod. ha valaki nagyon jól néz ki (férfi) akkor ne vegye el a lehetőséget a többi hetero-tól a csajozás miatt, hanem akkor legyen meleg. :D ez azért fura nem? o.o
attol fugg mire keresel
nekem a belso is fontos, nem tudok olyan emberrel lefekudni akit nem szeretek
fontos hogy tetsszen a teste (sulyfelesleg, dzsumbuj kizarva)
es az arca is tetsszen
mozgasa es viselkedese is
szoval nekem szamit, de hiaba jo a kulso, ha a tobbi nem jo
nem alomlasikra vagyom, hanem egy sracra akivel szellemileg es testileg is kielegitjuk egymast
szerelmes akarok lenni, ujra
Az én véleményem az, hogy az talál magának hamarabb párt, aki jobban jóba van magával.
Ha Te szereted magadat, akkor tudsz olyan lelkiállapotba lenni, hogy tudj szeretni és tudjanak szeretni.
23/m.f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!