Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegeknél mennyire számít...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegeknél mennyire számít a külső?

Figyelt kérdés
Kinek van nehezebb dolga párt találni?Egy csúnya meleg srácnak,vagy egy csúnya hetero srácnak?

2015. aug. 29. 17:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy csúnya meleg srácnak nehezebb, hiszen a lakosság 10%-a meleg csak, míg a 90% heteró. Ergó 9x több esélye van heteróként. Ráadásul a melegeknél azt vettem észre, hogy nagyon számít a külső. Én nem tartom magam csúnyának, de nem találtam még senkit pedig pár hete nézelődök.
2015. aug. 29. 17:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

én is csak hallásból tudom hogy nagyon válogatósak a melegek. és igen tényleg csak 10% azok közül a legtöbb jóképű!

de komolyan :D sokszor láttam már melegeket akik nem néznek ki rosszul. lehet a természet ezzel kompenzál tudod. ha valaki nagyon jól néz ki (férfi) akkor ne vegye el a lehetőséget a többi hetero-tól a csajozás miatt, hanem akkor legyen meleg. :D ez azért fura nem? o.o

2015. aug. 29. 17:37
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Egy csúnya meleg srácnak nehezebb szerintem...
2015. aug. 29. 17:45
 4/11 anonim ***** válasza:
29%

[link]

Hát nézd, még ez a borzadály is talált magának pasit. :D

2015. aug. 29. 17:50
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Az előnytelen külsejű meleg srácnak nehezebb. Sajnos nagyon felszínes a gay világ. Szerencsére vannak kivételek;)
2015. aug. 29. 17:50
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A többség a simogatást, ölelést, szeretgetést sem ismeri. Nem is akarja. SAJNOS
2015. aug. 29. 17:51
 7/11 anonim ***** válasza:
83%

attol fugg mire keresel

nekem a belso is fontos, nem tudok olyan emberrel lefekudni akit nem szeretek

fontos hogy tetsszen a teste (sulyfelesleg, dzsumbuj kizarva)

es az arca is tetsszen

mozgasa es viselkedese is

szoval nekem szamit, de hiaba jo a kulso, ha a tobbi nem jo

nem alomlasikra vagyom, hanem egy sracra akivel szellemileg es testileg is kielegitjuk egymast

szerelmes akarok lenni, ujra

2015. aug. 29. 21:33
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy csunya meleg sracnak negezebb, mert kisebb a kor amibol valogathat. Habar a szepseg relativ... 14/f/m
2015. aug. 29. 22:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Az én véleményem az, hogy az talál magának hamarabb párt, aki jobban jóba van magával.

Ha Te szereted magadat, akkor tudsz olyan lelkiállapotba lenni, hogy tudj szeretni és tudjanak szeretni.

23/m.f.

2015. aug. 29. 23:21
 10/11 ftf1983 ***** válasza:
100%
Fontos a külső persze. Ha egy buliban akarsz pasizni, akkor ha jó pasi vagy könnyebben fog menni, mert rád néznek és már mehettek is. De nagyon sokat számít a kisugárzás és a személyiség is. Én nem vagyok egy adonisz, de nincs gond azzal, hogy pasizzak, mert van egy kisugárzásom, kommunikációm és ami fontos, hogy ki vagyok békülve magammal ;)
2015. aug. 30. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!