Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az a melegeknél, hogy egy idő után szó nélkül lelépnek és nem írnak vissza? Mindenki ilyen? :/ 20/F
Figyelt kérdés
2015. aug. 11. 10:03
2/9 anonim válasza:
Ez nem csak a melegeknél van így szerintem.
3/9 anonim válasza:
Ha tőled is lelépnek, akkor írj nekem. Hátha egymástól nem lépünk le :D
4/9 anonim válasza:
Ne is mondd... Ettől teljesen ki vagyok, egyszerűen nem értem miért nem lehet annyit leírni, hogy "bocs, mégse, hagyjuk a dolgot", és akkor nem várnék fölöslegesen hogy most mi van. Ez lenne a korrekt. Legutóbb is, írja a srác hogy "mindenképpen beszéljünk meg", de aztán vissza már nem ír...
25/F
5/9 anonim válasza:
Nekem sokan írnak, visszaírok, utána pedig semmi. Nem értem, miért nem képes szólni, hogy bocs nem akarok veled beszélni. Ha meg előre tudja, akkor miért ír egyáltalán?
LOGIC OFF
6/9 anonim válasza:
Szerintem az vna, hogy mindnekinél hullámzik a kedv. Mikor nagyon kanos nagyon ír... Mikor kevésbé akkor nem. Ezért kell a talit viszonylag hamar leszervezni.SZERINTEM! Amúgy én is szánalmasnak tartom. Azt viszont tudom, hogy én se tudom észben tartani, h kell vkinek írnom. Ha nem ír előfordul h elfelejtem:( Pedig nem tartom magam linknek.
7/9 anonim válasza:
Van aki meg csak átver. Pl itt titok10 nevű felhasználó ilyen.
8/9 anonim válasza:
tényleg sokszor előfordul, de én például sose lépek le szó nélkül :(
22f
9/9 anonim válasza:
Szerintem azért van,mert nagyon sokan félnek a találkozástól,elég nekik az a tudat,hogy megvan a lehetősége és kiverik,amikor elmúlt a vágy akkor pedig már nem érdekes az egész.Az újabb vágyhoz pedig keresnek újabb partnert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!