Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegeknél alapkövetelmény a méretes pénisz?
Figyelt kérdés
2012. júl. 5. 22:27
1/14 anonim válasza:
igen. tudományos kísérletek is bizonyítják: biológiailag kizárt, hogy egy 18cmes pénisznagyságot el nem érő egyén meleg legyen.
2/14 Béla211 válasza:
akkor én kivétel vagyok.:P Ez amúgy hülyeség. Mért kelne nagy pénisz egy átlagos bőven meg teszi. Elsőre még sok is:)F/26
3/14 HalkHogen válasza:
Persze. Ezért nem lettem végül meleg. Pedig nagyon akartam. Dehát így jártam.
4/14 anonim válasza:
nem, sőt.. a kisebb jobb.. legalábbis az aktív félnek. a passzív félnek meg mindegy.
/meleg
5/14 anonim válasza:
utolso:
nem forditva? hisz a passziv fel fogadja be, igy neki tud fajdalmat okozni a nagyobb.
mondjuk ennyi erovel az aktivnak sem mind1 mert esetleg ha nagyon nagy neki, akkor nehezebben fog kozosulni.
6/14 anonim válasza:
HalkHogen: Ezt nem akarni kell hanem érezni...
7/14 anonim válasza:
ja, amúgy az exemnek sem volt valami nagy (mondjuk szex nem volt mégis meleg) :D
8/14 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Mondjuk ha aktív szeretnél lenni, akkor ahhoz nem árt legalább egy átlagos méretű hímvessző. Passzív viszont egészen nyugodtan lehetsz pici pénisszel is. Én ismerek olyan aktív srácokat, akiket kifejezetten izgat, ha kis péniszű pasit dughatnak meg.
9/14 anonim válasza:
Te is meleg vagy és érintett amúgy? Neked mekkora? Passzív szerepben szeretsz lenni? Mert akkor nincs gond, nyugi! ;)
10/14 anonim válasza:
Passzív-Aktív ? Ez így van a melegeknél ? Azt hittem ,h. egyik is a másikat és másik is az egyiket ...... 40F (hetero)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!