Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív meleg pasik! Ha nincs pasitok és már nagyon kanosak vagytok, mennyi időbe telik nektek egy passzívat találni?
Figyelt kérdés
2015. aug. 24. 11:55
1/11 anonim válasza:
planetromeon kb 3 percbe kerül az ilyesmi
2/11 anonim válasza:
En sajnos nem talaltam mar egy jo ideje egy nalam fiatalabb passziv sracot akinek nem csak a szaja volt nagy :/ 21/F
3/11 anonim válasza:
az első választól felizgultam :D 20/f
4/11 anonim válasza:
Szerintem biztos nehéz, mert próbaképpen beregeltem a planetre, és egy délután alatt kb 15 üzenetet kaptam aktívaktól. :D
5/11 ftf1983 válasza:
Változó, van hogy fél óra sem kell és már jön is valaki, valamikor meg csak a szájhős, problémázó passzívokat sikerül megtalálni.
6/11 anonim válasza:
Az a nehéz, hogy minden passzoljon. Begyertek egymásnak, legyen hely, ráérjen, stb. Amúgy azért nem ördöngősség.
8/11 anonim válasza:
köszi a lepontozást, de attól még tapasztalatból írtam azt, amit :D első voltam
9/11 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le utolsó :/
2015. aug. 27. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!