Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek meleg? Elegem van a lányokból! Mindegyik lehúz, és a pénzre hajt! Ráadásul egyesek nem is titkolják nyiltan közlik h mi a dolgom: Fizetni! 20f
igazából elegem van ebből, én csak adok adok, de kapni nem kapok. csak az a baj hogy a férfiak nem vonzanak. akad egy-egy gyermek arci tini srác aki olyan aranyos, és mondjuk " tetszik" de sajnos a korombeliek akik férfiasok azok baromira nem, és ahogy öregszünk annál jobban taszít.
MIT TEGYEK?
20f
Keríts egy "aranyos" fiút, és oboázd le. Amint a szádban érzed majd a farkat, sírvafogsz vissza szaladni az első örömlányhoz, 10-20 ezressel a zsebedben. De ha mégsem így történne, hanem élveznéd, akkor sem meleg leszel, hanem bi.
Ez van. Nem lehet valakiből tapsra meleg. Én sem vagyok az, és százszor inkább fizetnék, mintsem engem toszanak.
Lehoznám a csillagokat az égről azért, hogy hetero, vagy legalább biszex lehessek! De nem megy. Nem hinném, hogy fordítva könnyebben járható az út, de egy próbát megér, hátha te máshogy működsz mint férfiak százmilliói.
Mellesleg arra még nem gondoltál, hogy normális lányokkal próbálkozz, ne csak ribikkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!