Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg biszex fiuk milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg biszex fiuk milyen érzés nektek egy faszt szopni és mit szerettek benne?

Figyelt kérdés
2015. aug. 22. 11:37
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
izgató ahogy a partnered elengedi magát látod rajta hogy élvezi
2018. jan. 24. 13:58
 32/39 anonim ***** válasza:
86%
Hat ha kiprobalom valaszolok ;)
2019. aug. 19. 02:24
 33/39 anonim ***** válasza:
86%
az egész szitu ahogy keményedik az ìze formája
2019. nov. 1. 12:35
 34/39 anonim ***** válasza:
86%

Én nagyon szeretek szopni, sokkal jobban, mint szoptatni. Sajnos nagyon kevesen szopnak igazán jól.

Imádom, amikor kitölti a számat, élvezi a partnerem, ahogy játszom rajta a nyelvemmel is, és a vége, amikor a szám munkája gyümölcseként a számba spriccel a fincsi forró sós apatej, az mennyei!

2019. nov. 1. 15:27
 35/39 anonim ***** válasza:
100%

Az egész jó érzés Elejétől a végéig

Bi ff

2020. febr. 7. 12:51
 36/39 anonim válasza:
100%
Én még nem szoptam.De nagyon szeretnék szopni és azt nézni hogy tetszik a srácnak ahogy csinálom.Meg jó lenne ha egy 15cm lenne azt imádnám.Jó lenne ha tele lenne spermával a szám meg az arcom.Sosem hagynám abba♥️...A gond hogy kevés az ember olyan ki akarja hogy őt szopják!
2022. aug. 28. 02:38
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
36/36 vélasz:Inkáb többen vannak akik szopatni, csak szopatni akarnak! Menj el a MAGNUM-ba ott megtapasztalhatod, mindenki csak szopatni akar!
2023. jan. 23. 16:15
 38/39 anonim ***** válasza:
100%
Jo erzes nagyon foleg az amikor nyog meg sohajtozik mikozben dolgozom a farkan de nyilvan a legjobb amikor a szambatuzel.
jún. 26. 15:08
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Én élvezem, szubnak érzem magam tőle, szinte a számban érzem a másik fél örömét és dominanciáját. Kedvencem mikor méllyen a torkom a nyomja úgy hogy a fejemet tolja közben, és érzem a torkomban a mokkot, aztán mikor belelövelli a meleg, édes spermát, és érzem hogy ragad a torkom.
jún. 29. 11:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!